Giles Deacon dezvaluie doua noi colectii de haine concepute in exclusivitate pentru Ariel si Lenor Purtam doar 20% dintre hainele noastre in 80% din timp, prin urmare de ce nu purtam si restul hainelor?

Comunicat de presa

Consultantul international de fashion al P&G, Giles Deacon, si-a dezvaluit in exclusivitate cele mai recente colectii de haine, in cadrul evenimentului P&G Future Fabrics: colectia „Dress for Yes” pentru Lenor si o colectie dedicata Ariel.

Giles Deacon: “Dupa un an de colaborare cu P&G Fabric Care am observat progresul vizibil realizat in materie de ingrijire a tesaturilor. Am petrecut mult timp alaturi de echipa din cadrul centrului de inovatie din Bruxelles si am observat progresul activitatii lor de acolo. Am fost inspirat de ceea ce pot face Ariel si Lenor pentru a garanta frumusetea hainelor mai mult timp.
Pentru aceasta noua colectie, m-am inspirat din tendinta la nivel macro pentru modele si tesaturi multi senzoriale. Fiind constient de faptul ca atat Ariel cat si Lenor au capacitatea de a pastra si proteja aceste tesaturi am inceput sa creez haine care evidentiaza tot ce este mai bun din fiecare produs. Pentru Ariel, este vorba despre a crea o prima impresie de durata, despre culoare, incredere si impact. Pentru Lenor, mi-am dorit sa le inspir oamenilor increderea de a purta un articol de vestimentatie intreaga zi si de a se simti la fel de bine purtand acelasi articol la sfarsitul zilei, ca atunci cand au imbracat haina de dimineata.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

P&G Future Fabrics aduce impreuna experti de talie mondiala in moda si tesaturi intr-o sarbatoare a simturilor
P&G Fabric Care a dezvaluit in exclusivitate modul in care evolueaza pentru a se alinia tendintelor in moda multi-senzoriala si pentru a solutiona provocarea de a mentine frumusetea si longevitatea hainelor pentru consumatori. Evenimentul de anul acesta, P&G Future Fabrics, care a avut loc in Berlin si a fost dedicat produselor sale pentru ingrijirea tesaturilor, Ariel si Lenor, a adunat in acelasi loc un grup prestigios de experti in moda, tesaturi si psihologie umana pentru a aborda cele mai recente progrese in materie de tesaturi, precum si modul in care deciziile pe care le luam la nivel inconstient afecteaza perceptiile noastre asupra hainelor.


P&G prezinta abordarea unica Fibre SCIENCE in 3 pasi care prelungeste si imbunatateste proprietatile senzoriale ale hainelor

Discursul inaugural sustinut de John Turner, directorul departamentului de Cercetare & Dezvoltare al P&G s-a axat pe motivul pentru care oamenii isi schimba preferintele si perceptiile asupra hainelor. Turner a dezvaluit ca specialistii in fibre de la P&G au facut noi progrese in ceea ce priveste abordarea Fibre SCIENCE in 3 pasi: Curatare, Protejare si Intensificare, abordare care se concentreaza pe prelungirea si imbunatatirea proprietatilor multi-senzoriale ale tesaturilor care influenteaza perceptia oamenilor asupra hainelor lor: aspectul, senzatia si parfumul hainelor. Durata de viata a hainelor noastre este deseori scurtata deoarece aceste proprietati nu sunt mentinute corespunzator.

A contat cine a zbierat mai tare Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

John Turner: “Dulapurile noastre sunt pline de haine, insa noi purtam doar 20% dintre acestea in 80% din timp, prin urmare de ce nu purtam si restul hainelor? De ce nu ne mai place un articol pe care am cheltuit bani castigati din greu? P&G cerceteaza ingrijirea tesaturilor dintr-o alta perspectiva pentru a afla raspunsul. Deschidem noi drumuri aplicand ultimele studii in stiinta cognitiva privind perceptia umana pentru a intelege DE CE respingem un articol vestimentar, precum si modul in care relatia noastra cu hainele se schimba in timp. Prin imbinarea acestor informatii cu expertiza dobandita Fibre SCIENCE, redefinim semnificatia ingrijirii tesaturilor pentru consumatori si hainele lor.”

Stiinta cognitiva se intalneste cu moda si tesaturile
Partenerul oficial renumit pentru anticiparea trendului in materie de tesaturi al P&G Future Fabrics, Première Vision, a deschis evenimentul cu o prezentare oferita de Associate Fashion Director, Sabine Le Chatelier referindu-se la moda ca la o experienta cu dimensiuni multi-senzoriale, ilustrand faptul ca tesaturile sunt mai mult decat vizuale – reprezinta o alchimie dintre aspect, senzatie si modul in care se manevreaza sau se comporta. Ea a dezvaluit si tendintele actuale la nivelul industriei in materie de inovatii in tesaturi si materiale in care imaginatia si tehnologia se combina pentru a crea articole senzoriale care pot fi spalate la masina, sunt usor de intretinut si sustenabile.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Aceasta tendinta in moda pentru tesaturi multi-senzoriale a fost explorata mai departe printr-o prezentare oferita de un recunoscut psiholog in stiintele cognitive, Dr. Lawrence Rosenblum, care a dezvaluit faptul ca ultimii ani de cercetare in psihologia perceptiilor au generat o „revolutie multi-senzoriala”, care arata ca simturile noastre se influenteaza reciproc in mod constant si au impact asupra preferintelor si starilor noastre mai mult decat realizam si deseori in moduri de care nu suntem constienti. Colaborarea dintre Dr. Rosenblum si P&G evidentiaza modul in care multitudinea de influente multi-senzoriale asupra experientelor noastre cu tesaturile pe care le purtam – ceea ce vedem, cum se simt la atingere, mirosul lor – au impact asupra relatiei pe care o avem cu hainele si asupra deciziei noastre finale de a imbraca un anumit articol vestimentar.

Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Robert van Pappelendam, Vice Presedinte al P&G Fabric Care Europa:
"Anul trecut am anuntat ca misiunea P&G este de a redefini si evolua modul cum curatam si ingrijim hainele, iar anul acesta, in colaborare cu partenerii nostri de exceptie, am dus aceasta misiune la urmatorul nivel – explorand modul in care psihologia umana si analiza comportamentului cognitiv ne ajuta sa alimentam inovarea de produse.
P&G Fabric Care investeste continuu pentru a satisface nevoile in permanenta evolutie ale oamenilor. De la studii stiintifice pana la design vestimentar, am devenit mai constienti de beneficiile pe care le obtinem intelegand mai bine comportamentul cognitiv. Suntem extrem de incantati sa putem inova si duce produsele noastre la un asemenea nivel uman si consideram ca aceasta este cheia produselor de succes de astazi.”

Cea mai recenta inovatie, Ariel Lichid
Noul Ariel Lichid asigura curatare si protectie in profunzime a frumusetii tesaturilor moderne. Conceput pentru consumatorii care nu doresc sa faca un compromis cand vine vorba de haine curate, inlaturarea petelor dificile si protectia tesaturilor, aceasta solutie lichida este ideala pentru mai multe tipuri de tesaturi avand o capacitate remarcabila de inlaturare a petelor dificile de la prima spalare pentru a curata, proteja si intensifica calitatile senzoriale (aspect, senzatie si parfum) ale hainelor pe care le iubiti. Acum include un nou capac de pre-tratare care sparge barierele petelor si livreaza o formula de curatare in adancime a petelor, dar conceputa pentru a evita degradarea fibrelor.

Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Leagăn pentru toată copilăria Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Noul Lenor cu tehnologia* FRESHLOCK™
Tehnologia FRESHLOCK™* a fost dezvoltata pe baza tehnologiei cu micro-capsule de parfum Lenor care a fost imbunatatita cu un invelis mai puternic, ce permite fiecarei capsule de parfum sa elibereze nu doar mai mult parfum cu fiecare utilizare, ci un parfum mai bogat comparativ cu produsul Lenor anterior, mentinand acea senzatie de prospetime de dimineata si pana seara tarziu.

Depuse in tesaturi in ultima etapa a ciclului de spalare, prin frictiune (precum frecare, imbratisare, stergere, imbracarea hainelor etc.) aceste capsule se sparg si elibereaza gradual uleiul parfumat de mai multe ori, oferind hainelor dvs. o prospetime de durata si un parfum minunat care persista intreaga zi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri