Tuturor celor care dau dovada de determinare si energie pentru a-si transforma visele in realitate, firilor spontane si fara astampar, Rexona le lanseaza provocarea: FII: ACTIV!

Comunicat de presa

Pentru ca sustine oamenii care se bucura de tot ceea ce le ofera viata si care sunt mereu in miscare, Rexona da startul competitiei ”Idei: in miscare”. Competitia se adreseaza oamenilor dornici de a deschide noi orizonturi cu proiectele lor, fie ca este vorba despre hobby, cultura, sport, calatorie, tehnologie sau comunicare. Castigatorul competitiei va primi marele premiu de 2000 de euro, oferit de Rexona pentru a-si transforma visul in realitate.

Proiectul “Idei: in miscare”, aflat la cea de-a doua editie, se desfasoara pe pagina de Facebook Rexona apps.facebook.com/idei-puse-in-miscare, in 3 etape:

  •  7 – 26 noiembrie : etapa de inscriere, in care oamenii cu idei curajoase si ambitioase isi pot inscrie proiectele
  •  27 noiembrie – 8 decembrie: etapa de votare a tuturor ideilor inscrise in competitie
  • 8 - 14 decembrie: etapa de jurizare, in care cele mai votate 10 proiecte vor fi jurizate de catre Dani Otil, Tomi Coconea si Tiberiu Neagu (castigatorul primei editii “Idei: in miscare”).

Premiile acordate in cadrul competitiei “Idei: in miscare” sunt urmatoarele:
- Locul 1: 2000 de euro si un set de produse Rexona
- Locul 2: o bratara de monitorizare a activitatii fizice si produse Rexona pentru 6 luni
- Locul 3: o bratara de monitorizare a activitatii fizice si promovarea proiectului pe pagina de Facebook Rexona timp de o luna

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Participantii clasati pe locurile 4-10 vor primi cate un set de produse Rexona.
Tiberiu Neagu, castigatorul editiei din 2013, cu proiectul «Descopera Romania prin sporturi de aventura», este dovada ca ideile: in miscare pot fi puse cu succes in aplicare.
Rexona crede ca toate proiectele inscrise in competitie sunt castigatoare atunci cand dovedesc pasiune si determinare in conturarea unor idei originale. Pentru ca a sustinut intotdeauna inovatiile, Rexona a creat MotionSense, o tehnologie inovatoare cu microcapsule ce se activeaza la fiecare miscare, asigurand protectie antiperspiranta eficienta si prospetime indelungata.

Rexona nu te lasa la greu!
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri