20 Noiembrie 2014 publicat în Noutati 5 share-uri

Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental, lanseaza colectia de Craciun ce cuprinde atat decoratiuni fancy, glamour, cat si piese clasice, vintage sau rustice. De asemenea, specialistii Chic Ville propun cateva stiluri de amenajare speciale pentru perioada Sarbatorilor.

Counicat de presa

„Ne-am pregatit cu aproximativ 1.000 de tipuri de decoratiuni pentru Craciun, menite sa asigure caldura de sarbatoare in toate interioarele iubitoare de Chic. Tipul acestora difera, pentru ca si asteptarile clientilor difera. De aceea, in magazinele Chic Ville din Bucuresti si Cluj-Napoca, dar si pe shop-ul online www.chicville.ro, vor fi disponibile atat produse fancy, glamour, cat si modele clasice, vintage sau rustice”, a declarat Marius Serbanescu, Director de Achizitii al Chic Ville.

Clientii vor gasi decoruri deosebite, potrivite pentru orice gust in materie de forme, materiale si culori. Astfel, pot fi globuri clasice din sticla insa cu forme deosebite, precum turta dulce, caleasca sau chiar pauni. De asemenea, clientii pot alege dintr-o multitudine de produse din metal cu finisaje deosebite, material textil, lemn, sau o combinatie a acestora, crengute cu conuri sau boabe, etc. In plus, un element foarte utilizat in decoratiunile de Craciun sunt inimioarele si ceramica in forma de dulciuri, precum fursecuri sau briose.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos

„Din totalul produselor din colectia de Craciun disponibile in magazinele Chic Ville, 20% sunt speciale pentru brad, 40% sunt destinate amenajarii mesei de Craciun, iar restul sunt decoratiuni diverse, precum statuete, sfesnice sau lumanari, toate cu un aer de sarbatoare”, a adaugat Marius Serbanescu.

Stiluri de amenajare speciale pentru Craciun

Decoratiunile au in aceasta perioada scopul de a inspira Craciunul in tot spatiul din locuinta, iar Chic Ville vine in intampinarea clientilor cu recomandari pentru diferite zone ale casei, de la bucatarie, living & dining, pana la masa, brad si idei de cadouri.

„Craciunul este cea mai vesela sarbatoare, in care oamenii sunt dispusi sa-si amenajeze locuinta pentru a transmite un sentiment optimist. Noi le recomandam sa aiba in vedere si selectarea unor decoratiuni pentru aranjarea mesei de Craciun, acesta fiind locul principal in noaptea de Ajun. Pentru living si zonele de acces recomandam fetele de perna, naproanele, fetele de masa, coronitele si ghirlandele, sfesnice, lumanari si vesela cu motive de Craciun. In functie de culoare si tipul acestora, se poate opta pentru decoratiuni pretentioase, pe aramiu si auriu, rustice (inspirate din natura - verdele inchis al padurii, lemn, conuri de brad sau cerbi), si chiar vintage, fiind in voga decoratiunile patinate, cu imprimeuri de iarna, precum sanii sau skiuri”, a mentionat Directorul de Achizitii al Chic Ville.

”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

In ceea ce priveste masa de Craciun, aceasta trebuie sa aiba elemente de decor care sa inspire atmosfera de Sarbatori. Astfel, fetele de masa, naproanele, servetelele cu motiv de Craciun, precum si inelele pentru acestea, vesela, suportii de sare si piper, sfesnicele si coronitele nu ar trebui sa lipseasca de pe masa. Se poate opta si pentru o fata de masa clasica, ce se poate utiliza la diferite ocazii, necesara fiind, in acest caz, suplimentarea decorurilor. De asemenea, pot fi puse cu succes accesorii de brad in dreptul fiecarei farfurii, sau chiar pe farfurie, cu rol decorativ. Insa este important de retinut ca acestea trebuie sa se asorteze cu celelalte decoruri de pe masa.

O alta etapa importanta in decorarea de Craciun este impodobirea bradului, iar in acest sens trebuie decis un anume stil pentru decoratiuni: metal, sticla sau elemente naturale precum lemnul sau textilele?

Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Ornarea propriu-zisa trebuie sa fie o alternare intre ghirlande si decoratiuni, indiferent de stilul ales. Desi se observa o preferinta pentru decoratiuni mici, cele mai mari, intr-un brad des, arata deosebit de frumos si primitor. Nu in ultimul rand, o conditie importanta pentru acest aranjament este ca si cadourile de sub brad sa fie in numar mare.

„Acestea sunt doar cateva idei pe care clientii le pot alege pentru decoratiunile de Craciun. Desigur, acestia pot fi si mai indrazneti si pot opta pentru decoruri „traditionale”, in culorile verde, rosu, pe tematicile cunoscute: reni, mosi sau craciunite”, a incheiat Marius Serbanescu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri