Milupa lanseaza pe piata noile pungute de cereale Buna Dimineata, deosebit de gustoase si la preturi prietenoase!

Comunicat de presa

Milupa lanseaza pe piata noile pungute de cereale Buna Dimineata, deosebit de gustoase si la preturi prietenoase! Pungutele de cereale Milupa Buna Dimineata sunt indicate pentru inceputul diversificarii deoarece sunt disponibile in formate de 170g si 180g la preturi avantajoase. In plus, au numeroase beneficii: de la gustul delicios si textura delicata, potrivita pentru burtica bebelusilor, pana la rapiditatea cu care se prepara, cu ajutorul laptelui matern sau al formulei de lapte preferata de cel mic. Milupa Buna Dimineata sunt cerealele ideale pentru masa de dimineata a bebelusului.

Cerealele Milupa Buna Dimineata sunt adaptate fiecarei varste, fiind disponibile in 5 variante gustoase:

- Milupa Buna Dimineata, piure de orez – de la prima lingurita
- Milupa Buna Dimineata, orez cu fructe de padure - de la 6 luni
- Milupa Buna Dimineata, orez si pere – de la 6 luni
- Milupa Buna Dimineata, orez si piersici – de la 6 luni
- Milupa Buna Dimineata, mere si prune – de la 8 luni

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate
Cerealele Buna Dimineata beneficiaza de expertiza Milupa, o marca de succes cu peste 90 de ani de experienta mondiala in dezvoltarea alimentelor de inalta calitate pentru bebelusi.

Diversificarea alimentatiei este una dintre perioadele cele mai importante pentru bebelusi, tinand cont de faptul ca nutritia precis adaptata in primele 1000 de zile este esentiala pentru dezvoltarea echilibrata si armonioasa a micutului.

Este cu siguranta si o etapa dificila, cel mic devenind foarte mofturos. Pentru ca aceasta perioada sa devina una placuta, dar si plina de beneficii pentru amandoi, Milupa lanseaza noile pungute de cereale Buna Dimineata.

Incercati si voi cele 5 variante de pungute de Cereale Milupa Buna Dimineata pentru a va convinge cat de gustoase sunt. Acestea sunt disponibile vanzarii si online, pe www.clubmilupa.ro.

Inceperea diversificarii alimentatiei bebeluşului se face numai la recomandarea medicului pediatru. OMS recomanda alaptarea exclusiva pana la 6 luni şi continuarea acesteia in paralel cu initierea diversificarii.

Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri