In special in sezonul rece, tendinta de uscare a pielii corpului poate sa reprezinte o problema apasatoare, din cauza senzatiei de disconfort pe care o creeaza. Pielea uscata iti poate afecta chiar si buna dispozitie, deci ce ai spune de un ingredient minune, care sa-ti hidrateze pielea si sa o faca pur si simplu delicioasa? NIVEA lanseaza NOUL Lapte de corp cu Unt de Cacao, pentru pielea uscata.
Untul de cacao este ingredientul erou pentru pielea uscata, fiind cea mai concentrata solutie naturala de hidratare, bogata in vitamine si minerale, cu efect antioxidant.

Arborele de cacao ar fi fost cultivat initial de maiasi, in peninsula Yucatan din Mexic, iar apoi comercializat catre aztecii care locuiau in zonele desertoase din Mexic.

Untul de Cacao este cunoscut pentru efectul nutritiv, senzatia de prospetime, precum si pentru stralucirea pe care o ofera pielii. In plus, continutul ridicat de vitamina E confera pielii o senzatie delicata, pe termen indelungat.

NOUL NIVEA Lapte de corp cu Unt de Cacao pentru pielea uscata confera pielii hidratare intensa, precum si catifelare de durata. Pielea uscata devine vizibil mai fina si mai stralucitoare, pe durata intregii zile. Tehnologia Hydra IQ si combinatia de Unt Natural de Cacao si Vitamina E asigura o absorbtie rapida in piele, pentru catifelare de durata. Pielea va ramane fina la atingere si revigorata si iti va rasfata simturile cu un miros delicios de cacao.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Curățenia de Paște în pădurea Lucianca - o inițiativă Sarantis România împreună cu Let’s Do It România Danone România și PENNY invită consumatorii să colecteze ambalaje Tetra Pak în toate magazinele retailer-ului din țară

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri