Ce ar fi insa daca ar exista un accesoriu pe care sa il cumperi chibzuit si care sa fie la fel de valoros timp de 10 ani?

Comunicat de presa

Accesoriile sunt acele lucruri pe care mai intai le cumparam din impuls si care ne fac viata mai frumoasa, dar pe care apoi le schimbam rapid, in functie de tendintele pietei sau cand pur si simplu nu ne mai trezesc interesul.

Ce ar fi insa daca ar exista un accesoriu pe care sa il cumperi chibzuit si care sa fie la fel de valoros timp de 10 ani?

In aceasta toamna, Arctic lanseaza in premiera pe piata de electrocasnice din Romania un nou accesoriu, gandit special pentru a-ti simplifica viata si a-ti oferi 10 ani de relaxare.

Cardul de servicii post-vanzare Arctic Dolce Vita aduna dorintele tale intr-un pachet unic de servicii de garantie, instalare, mentenanta si interventii, care iti ofera mai mult confort atunci cand folosesti un produs electrocasnic Arctic. Acesta ofera 2 beneficii majore: 1 an extragarantie, rezultand 4 ani de garantie totala a produsului, si 20% discount la toate serviciile oferite de echipa de service Arctic, timp de 10 ani, incepand cu prima instalare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023

Acest accesoriu poate fi asortat atat la un produs nou achizitionat, cat si la un produs Arctic pe care deja il ai acasa si care se afla in perioada de garantie.

Mai mult decat atat, acesta este singurul card care iti ofera, alaturi de produsul tau electrocasnic, un pachet complet de extra beneficii care te ajuta sa uiti de micile preocupari si sa te bucuri de lucrurile cu adevarat importante.

Cardul Arctic Dolce Vita este accesoriul tau pe urmatorii 10 ani!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri