Le Petit Marseillais a ales cu grija ingrediente din sudul Frantei, renumite pentru eficienta lor naturala. Uleiul de sofranel este utilizat pentru beneficiile sale nutritive. Afinele, bogate in antioxidanti, sunt cunoscute pentru proprietatile lor protective.

Comunicat de presa

Pentru revigorarea parului afectat de coloranti si pentru prelungirea duratei de stralucire a culorii, Le Petit Marseillais a ales cu grija ingrediente din sudul Frantei, renumite pentru eficienta lor naturala. Uleiul de sofranel este utilizat pentru beneficiile sale nutritive. Afinele, bogate in antioxidanti, sunt cunoscute pentru proprietatile lor protective.

Le Petit Marseillais - Sampon pentru protectia si mentinerea culorii, cu ulei de sofranel si extract de afine, pentru par vopsit si deteriorat
Hranit intens, parul devine mai moale in timp ce protectia sa naturala este intarita. Mai bine protejata, culoarea isi pastreaza stralucirea pentru timp indelungat.

Le Petit Marseillais - Balsam pentru protectia si mentinerea culorii, cu ulei de sofranel si extract de afine, pentru par vopsit si deteriorat
Parul tau devine usor de pieptanat. Bine hranit, parul devine mai catifelat, in timp ce protectia sa naturala este mai puternica. Mai bine protejata, culoarea parului isi va pastra stralucirea pentru mai mult timp.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A contat cine a zbierat mai tare Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Leagăn pentru toată copilăria

Masca reparatoare cu ulei de sofranel si extract de afine, pentru par vopsit si deteriorat
Protejeaza si mentine culoarea parului, lasând firul de par mai puternic.

Le Petit Marseillais - Gel de dus hidratant cu lapte de vanilie
Batoanele de vanilie sunt recoltate manual din Madagascar. Pentru a fi comercializate, acestea sunt uscate la soare pentru a-si elibera intreaga aroma patrunzatoare. Din infuzia acestor batoane se obtine laptele de vanilie.

Formula Extra Soft pentru piele
Gelul de dus hidratant Le Petit Marseillais cu lapte de vanilie curata delicat pielea. Spuma sa moale si usor de clatit dezvaluie un parfum dulce, fermecator. Pielea devine moale, hidratata si hranita.

Le Petit Marseillais - Gel de dus hidratant cu flori de portocal
Florile de portocal albe si intens parfumate, culese manual primavara, sub soarele placut al Mediteranei, elibereaza un parfum dulce, deosebit de rafinat.

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Formula Extra Fina pentru piele
Gelul de dus hidratant Le Petit Marseillais cu flori de portocal are o spuma moale si usor de clatit, ce dezvaluie un parfum floral. Acesta curata delicat pielea, care devine moale, hidratata si hranita.

*Gelurile de dus au un pH neutru pentru a proteja pielea, sunt testat dermatologic si au o baza pentru curatare de origine vegetala si biodegradabila.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri