Bio-Oil s-a lansat la nivel international in 2002 si este distribuit in peste 100.000 de magazine din 34 de tari. Bio-Oil este produsul cel mai recomandat pentru cicatrici si vergeturi de medicii si farmacistii din Marea Britanie, Australia, Africa de Sud si Noua Zeelanda.

Comunicat de presa

A&D Pharma lanseaza Bio-Oil: secretul de ingrijire al milioanelor de femei din intreaga lume este acum disponibil si in Romania

Bio-Oil s-a lansat la nivel international in 2002 si este distribuit in peste 100.000 de magazine din 34 de tari. Bio-Oil este produsul cel mai recomandat pentru cicatrici si vergeturi de medicii si farmacistii din Marea Britanie, Australia, Africa de Sud si Noua Zeelanda.

Bio-Oil este un produs de ingrijire specializat in imbunatatirea aspectului cicatricilor si vergeturilor vechi si noi, a nuantei neuniforme a tenului si a pielii imbatranite sau deshidratate. Datorita ingredientului revolutionar PurCellin Oil, Bio-Oil este un ulei uscat care se absoarbe rapid in piele.

Formula Bio-Oil este o combinatie de extracte de plante (rozmarin, musetel, galbenele, lavanda) si vitamine (A si E), suspendate intr-o baza uleioasa. Uleiul, necontinand oxigen, permite extractelor din plante si vitaminelor sa isi mentina intacte proprietatile benefice si active 100%, actionand complementar cu uleiurile naturale ale pielii. Pentru rezultate optime, Bio-Oil trebuie aplicat pe zona afectata de doua ori pe zi, timp de minim trei luni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Bio-Oil ajuta la imbunatatirea aspectului cicatricilor atribuite taieturilor, juliturilor, arsurilor minore sau interventiilor chirurgicale. Avand in vedere ca fiecare individ se vindeca diferit, aspectul final al unei cicatrice va varia de la o persoana la alta, fiind influentat major de factori precum tipul de piele, locul cicatricei, tipul de rana, varsta si chiar starea nutritionala a respectivei persoane.

Bio-Oil contribuie la reducerea posibilitatii formarii vergeturilor in timpul sarcinii, al puseurilor de crestere din adolescenta si al perioadelor de crestere rapida in greutate si ajuta, deopotriva, la imbunatatirea aspectului vergeturilor existente.

Studiile clinice au aratat ca, dupa primele 8 saptamani de utilizare, 92% dintre subiecti au observat o imbunatatire a aspectului cicatricilor si 100% o imbunatatire a aspectului vergeturilor .

APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ A contat cine a zbierat mai tare LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Cu o traditie de 25 de ani pe piata, Bio-Oil este un produs care isi tine promisiunile si a carui eficienta este dovedita de cele 72 de distinctii castigate in domeniul ingrijirii pielii la nivel mondial. In acest moment, Bio-Oil este cel mai bine vandut produs pentru cicatrici si vergeturi in 18 tari, printre care Australia, Canada, Italia, Finlanda, Olanda, Noua Zeelanda, Elvetia sau Marea Britanie.

Bio-Oil este disponibil in farmaciile Sensiblu, Dona si alte farmacii selectionate. Mai mult detalii pe https://www.bio-oil.com/ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri