1 Octombrie 2014 publicat în Noutati 12 share-uri

Frigul activeaza durerile de spate si articulare, sinuzitele si alte inflamatii, iar cine se confrunta cu probleme la nivelul coloanei, oaselor ori muschilor apreciaza remediile care le calmeaza suferinta.

Comunicat de presa

Pentru acest sezon rece, CASA JAD propune terapia pe patul de masaj cu pietre de jad incalzite. Unic in Romania, Patul de masaj CASA JAD imbina beneficiile medicinei traditionale chineze cu tehnologia moderna occidentala, pentru a actiona direct asupra surselor problemelor de sanatate. Masajul automat cu rolele de jad din structura patului foloseste trei principii ale medicinei traditionale chineze: presopunctura, masajul termic si cristaloterapia cu pietrele geme de jad.

In timp ce persoana sta intinsa pe Patul CASA JAD, greutatea corpului apasa direct pe rolele din piatra cruda naturala de jad (presopunctura) aflate in interiorul patului, care sunt incalzite si ruleaza bland de-a lungul spatelui si picioarelor. Rolele din jad emit raze infrarosii, deplasandu-se sus-jos, de-a lungul coloanei vertebrale, dupa conturul anatomic (masaj termic). Se lucreaza la temperaturi ce sunt reglate pana la 70 ̊ C (termoterapie).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Pe de alta parte, pietrele de jad sunt extrem de benefice pentru sanatate, datorita compozitiei lor complexe (contin peste 30 de minerale) si a structurii cristaline a carei vibratie este in perfecta rezonanta cu celulele corpului uman. Ele au capacitati extraordinare de intarire a sistemului imunitar, de stimulare a detoxifierii si au o energie vindecatoare.

Dispunerea pietrelor de jad si programul automatizat de masaj, cu functie de presopunctura, sunt perfecte pentru o actiune directa asupra centrilor nervosi de la nivelul coloanei vertebrale, care fac legatura cu organele din corp.

Beneficiile patului de masaj cu jad sunt imediate:

  • Muschii si tendoanele de-a lungul coloanei se relaxeaza, permitand vertebrelor sa se alinieze usor si treptat la forma normala a sirei spinarii – in timp, se produce o elongare a coloanei si o reajustare a curburilor sale (terapia scoliozei, cifozei, afectiunilor de discuri intervertebrale).
  • Datorita stimularii meridianelor importante paravertebrale, se energizeaza fiecare sistem si organ din corp.
  • Circulatia sangelui este accelerata, vasele se dilata si este stimulata eliminarea toxinelor si reziduurilor acumulate.
  • Chiar dupa prima sedinta de masaj pe Patul cu pietre de jad, somnul devine linistit si profund.
  • In plus, masajul cu pietrele de jad incalzite la o temperatura inalta faciliteaza generarea de noi limfocite (celule albe), activand si intarind astfel apararea imunitara a organismului.

Patul CASA JAD este accesorizat cu doua dispozitive cu pietre de jad incalzite, care se aplica pe abdomen, respectiv la nivelul capului ori gatului. Cel de la nivelul abdomenului stimuleaza detoxifierea prin curatarea colonului, in timp ce dispozitivul de la nivelul capului se adreseaza migrenelor, sinuzitei, ori probl

A contat cine a zbierat mai tare Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri