Cumpara Reinert Felii Fine, inscrie codurile castigatoare si intra in cursa pentru marele premiu de 10.000 de RON si alte multe de premii.

comunicat de presa:

Reinert Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de mezeluri ce activeaza in comertul modern, lanseaza campania promotionala „Reinert premiaza gusturile fine”. Campania se desfasoara pana in data de 9 noiembrie 2014 si este prima campanie integrata realizata de producator cu scopul de a promova gama Reinert Felii Fine lansata pe piata la inceputul acestui an.

Campania „Reinert premiaza gusturile fine” vine sa rasplateasca consumatorii fideli, punand in joc sute de premii: 168 genti termice cu produse Reinert Felii Fine, 56 rucsacuri termice complet echipate pentru picnic, 4 seturi de mobilier de bucatarie si marele premiu constand in 10.000 de RON, pentru satisfacerea celor mai fine gusturi.

In cadrul acestei campanii vor participa toate cele sapte produse ce intra in componenta gamei Reinert Felii Fine, iar semnalizarea promotiei se va realiza prin aplicarea pe ambalajul acestora a unei etichete promotionale ce va contine pe langa detaliile legate de concurs si cu un cod unic de participare, cod ce se va putea inregistra pe platforma online a campaniei www.feliifine.ro. Site-ul campaniei va fi usor de accesat si de pe tableta sau smartphone, facilitand astfel inregistrarea codurilor promotionale.
Mecanismul de participare la concurs este gandit astfel incat toti consumatorii produselor din gama Reinert Felii Fine sa poata intra in competitie, fie ca sunt consumatori ocazionali sau consumatori fideli - loialitatea aducand dupa sine sanse de castig mult mai consistente. Astfel au fost create 4 nivele diferite de premii pe care consumatorii le pot accesa in functie de numarul de coduri promotionale inscrise in competitie, dupa cum urmeaza:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

- 1 cod inregistrat pe feliifine.ro = inscrierea in competitia pentru una dintre cele 168 de genti termice cu produse Reinert Felii Fine (3 premii/ zi);
- 2 coduri inregistrate pe feliifine.ro = inscrierea in competitia si pentru unul dintre cele 56 de rucsacuri termice complet utilate pentru picnic (1 premiu/ zi);
- 4 coduri inregistrate pe feliifine.ro = inscrierea in competitia si pentru unul dintre cele 4 seturi de mobilier de bucatarie (1 premiu/ doua saptamani);
- 7 coduri inregistrate pe feliifine.ro = inscrierea in competitia si pentru marele premiu in valoare de 10.000 RON, pentru indeplinirea celor mai fine gusturi.
- Mai mult de 7 coduri inscrise in concurs aduc mai multe sanse de castig pentru fiecare nivel in parte

Campania “Reinert premiaza gusturile fine!” este sustinuta de un mix de comunicare integrata cu declinari atat in zona de presa scrisa, cat si in zona de PR, online, si social media.

Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Reinert Felii Fine este cea mai noua gama de produse din portofoliul H&E Reinert Romania, lansarea sa pe piata realizandu-se la inceputul acestui an. Startul a fost dat cu trei produse crud-uscate: Salam Banatean, Salam Ardelenesc, Salam de curcan, iar de la finalul lunii Iunie au fost adaugate gamei inca trei produse din categoria sunci: Sunca din piept de pui, Sunca din piept de curcan si Sunca din pulpa de porc. In luna Iulie, s-a adaugat gamei si cel de-al saptelea produs - Salamul cu boia dulce, produs ce face parte din categoria afumat-uscat.

Toate produsele din gama Felii Fine se incadreaza la categoria premium si se evidentiaza prin ingredientele de cea mai buna calitate, prin ambalajul rafinat, discret, ce permite o buna vizualizare asupra produsului, prin modul in care feliile foarte fine sunt asezate in caserola si nu in ultimul rand prin siguranta pe care o ofera consumatorilor, datorita componentei sale fara agenti alergeni precum soia, lactoza sau gluten. Mai multe detalii despre gama puteti afla accesand link-urile: www.facebook.comReinert.Romania si pe www.feliifine.ro/.
 

Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Campania “Donăm Sânge Împreună”, inițiată de Hotel Sheraton București a strâns peste 300 litri de sânge de la lansare și pregătește un nou maraton de donare pe 19 aprilie. SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri