Gusta pasiunea si simte atmosfera „caliente” din Spania si Portugalia. Din 28 iulie, timp de doua saptamani, la Lidl vei gasi specialitati culinare iberice care te vor purta spre tinuturi exotice si plaje insorite. Este momentul sa te bucuri de o vacanta culinara pe cinste si sa organizezi „fiestas inolvidables” pentru toti cei dragi.

Comunicat de presa

Simte-te mai aproape de plajele El Palmar sau Isla de Canela si intra in arena gusturilor iberice cu produsele marca Sol&Mar de la Lidl. Incearca branza Manchego (14.99 lei), produsa in regiunea La Mancha din Spania sau branza Mahon (12.99 lei), cu gust dulce-picant, pregatita in insula Menorca din insulele Baleare. Alege un platou cu branza iberica, de capra si Manchego (11.99 lei) – o selectie rafinata care va fi cu siguranta apreciata de iubitorii branzeturilor.

Pestele, crevetii si fructele de mare nu trebuie sa lipseasca dintr-un meniu exotic specific tinuturilor iberice. Crevetii cruzi (49.99 lei), midiile in marinada, cu ulei de masline (6.99 lei), calamarul in stil galician (9.99 lei) sau sardinele cu usturoi si patrunjel (9.99 lei) sunt alegerile perfecte pentru o masa servita pe ritmuri de flamenco.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Merita sa incerci delicatesele din carne ale bucatariei spaniole, cunoscute si apreciate in marile restaurante din intreaga lume. Jambonul Serrano (299.90 lei/ 6,5-7,5 kg) este unul dintre aceste preparate. Pregatit in zona de munte a Spaniei dupa o reteta traditionala straveche, acesta poate fi gasit acum si la Lidl. De asemenea, savureaza gustul salamului Chorizo (9.99 lei) sau Pamplona (8.99 lei) si bucura-te de o combinatie inedita de arome picante si apetisante.

Gusta putin din aroma Spaniei si Portugaliei, incercand tortilla (7.99 lei), supa spaniola de legume – Gazpacho (6.99 lei), aperitivele in vas ceramic – tapas (17.99 lei) sau traditionalul preparat paella (12.99 lei). Pentru desert, alege gogosile traditionale spaniole – churros (4.99 lei), tortul cu portocale Valencia (29.99 lei) sau selectia de nuga spaniola (14.99 lei). Alaturi, poti sa servesti un pahar de Brandy de Jerez (49.99 lei) sau un suc de piersici si struguri (5.99 lei).

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

In perioada 28 iulie – 10 august, intra in arena gusturilor si descopera preparatele specifice peninsulei Iberice la Lidl. Oleee!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri