Sub sloganul "Mea Pulpa", Prigat lanseaza noile sortimente de sucuri cu pulpa de citrice, fara conservanti.

Comunicat de presa

Noua gama Prigat cu Pulpa include trei variante: cu portocale, grapefruit si mandarine. Sticlele Prigat cu Pulpa au o forma noua, fiind disponibile in varianta de 1,5 L. Campania de promovare se desfasoara in perioada iulie - august 2014, avand in centru un spot TV ce beneficiaza de o coloana sonora semnata de Moonlight Breakfast.
„Prigat cu Pulpa este perfect pentru momentele in care vrei sa te rasfeti cu ceva bun.

Gustul proaspat te ajuta sa vezi partea plina a paharului si sa prinzi chef de viata. Este produsul potrivit in orice moment al zilei, cand doresti sa iei o pauza, sa iti reincarci bateriile si sa te bucuri de experienta autentica a fructelor. Consistenta placuta si fina a citricelor, gustul intens de fruct, sunt calitati ce recomanda si diferentiaza acest produs”, spune Claudia Crisan, Brand Manager Juices & Flavors, PepsiCo Romania. „Inca din 2005, Prigat a adus pe piata romaneasca sortimente de suc de citrice cu pulpa, fiind primul brand care a produs si distribuit in Romania acest tip de produse”, a adaugat Claudia Crisan.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Noua gama de produse Prigat cu Pulpa este lansata in cadrul campaniei de comunicare integrata „Mea Pulpa”, ce include spot TV, promovare in-store, prin canale de social media si activitati de PR.

In coloana sonora a spotului se regaseste cea mai recenta melodie a trupei Moonlight Breakfast, „Go Get It”, ce poarta semnatura Siia George Cristian si Siia Cristina Mihaela, o melodie care surprinde perfect experienta oferita de Prigat cu Pulpa. Moonlight Breakfast este o trupa cu un spirit tanar si energic, potrivit atitudinii Prigat, ce aduce pe scena un sound original, un mix de succes intre soul, jazz, dance, electro si alte influente. Spotul TV este disponibil aici.

Mai multe informatii despre gama Prigat cu Pulpa sunt disponibile in magazine si pe pagina de Facebook a Prigat Romania.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri