Zona intima este una dintre cele mai expuse si sensibile parti ale corpului feminin. Oricare dintre noi se poate confrunta de-a lungul vietii cu probleme ale zonei genitale, acestea fiind afectiuni des intâlnite si care, netratate, pot duce la complicatii.

Comunicat de presa

Pentru ca delicatetea te caracterizeaza, gama URACTIV iti este alaturi cu produse dezvoltate pentru starea de sanatate si de bine in propria-ti piele.

Special pentru tine: Uractiv Forte cu servetele intime, pachet colectiv disponibil in farmacii.

• Capsulele Uractiv Forte mentin starea de sanatate a aparatului urinar. Prin compozitia unica de albastru de metilen si strugurii ursului, Uractiv Forte amelioreaza durerea si inflamatia, distruge si elimina bacterii responsabile de producerea infectiei urinare, previne formarea litiazei urinare.

• Servetelele intime Uractiv actioneaza delicat pentru a curata si reda prospetimea zonei intime (aspect esential in prevenirea infectiilor urinare).

Uractiv Forte cu servetele intime - de nelipsit atunci când riscul aparitiei infectiei urinare nu te ocoleste: la mare sau la munte, la birou sau la concert, dupa activitati sportive intense sau dupa orele lungi de condus, fara pauza. Uractiv – rapid, eficient, vizibil in infectiile urinare. Mai multe informatii gasesti pe www.uractiv.ro sau pe www.facebook.com/uractiv.
 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri