11 Iulie 2014 publicat în Noutati 8 share-uri

myFragrance.ro este un boutique online cu parfumuri si cosmetice de lux pentru barbati si femei, cu provenienta certificata. myFragrance prezinta Casta Diva Fragranza Suprema – Nobile 1942 si Shua - Asghar Ali, ambele cu note florale.

Cele doua parfumuri exclusiviste ce se regasesc la myFragrance.ro, boutique-ul online ce reuneste o selectie de nisa a celor mai exotice arome puse in valoare de sticlute de parfumuri de colectie.
Cele doua parfumuri, Casta Diva Fragranza Suprema de la Nobile 1942 si Shua - Asghar Ali, au ambele note florale.

Casta Diva Fragranza Suprema – Nobile 1942

Apa de parfum pentru femei
CASTADIVA este un parfum care rezoneaza cu vocile ceresti; notele sale pure si florale se ridica spre cerul albastru stralucitor si explodeaza cu note de iasomie rosie si osmanthus.
Cantitate: 75 ml
Pret: 569 lei
Note de varf: Note verzi, Iasomie, Ylang Ylang
Note de mijloc: Iasomie rosie, Osmanthus, Iasomie de Egipt, Neroli
Note de baza: Muschi de stejar, Ambra, Mosc alb, Vanilie


Shuaa – Asghar Ali

Floral - chypre
(Apa de parfum pentru femei)
Un parfum floral de nisa ce iti imbogateste sufletul de flori albe si se agata subtil in parul tau cu flori de portocala si gardenie. Mierea vine in completarea altarului de flori, transformand orice femeie care poarta aceasta esenta intr-o petala fina ce parca se odihneste, cu ochii indreptati spre cer, intr-o dupa amiaza dulce...
Cantitate: 100 ml
Pret: 399 lei
Note de varf: Bergamota, Floare de portocal
Note de mijloc: Gardenie, Tuberoza, Iasomie
Note de baza: Vetiver, Miere, Patchouli

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate


Despre
myFragrance.ro

myFragrance.ro este un boutique online cu parfumuri si cosmetice de lux pentru barbati si femei, cu provenienta certificata. Boutique-ul inglobeaza atat produsele celor mai importante case de parfumuri frantuzesti: Galimard, Nobile 1942, Romea D'Ameor, Asghar Ali, CNR Create, La Maison de la Vanille Perfume, precum si celebre branduri de produse cosmetice: BellaPierre Cosmetics si Bakel Cosmetics. Toate produsele sunt in permanenta pe stoc, iar livrarea extrem de rapida.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri