Datorita tehnologiei inteligente si a design-ului elegant, Food ShowCase ofera o utilizare eficienta si la indemana a spatiului de depozitare

Comunicat de presa

Samsung Electronics Romania anunta disponibilitatea pe plan local a noului frigider Food ShowCase care le ofera utilizatorilor cea mai buna organizare a spatiului din frigider pentru a face cat mai simpla utilizarea acestuia de catre toti membrii familiei. Food ShowCase aduce doua noi sectiuni inovatoare: ShowCase, care asigura o separare foarte eficienta si usoara a alimentelor utilizate frecvent, si InnerCase, pentru alimentele care au nevoie de o depozitare pe termen lung.

Frigiderul Food ShowCase va fi disponibil in magazinele partenere din Romania la pretul recomandat de 13.499 RON.

Food ShowCase continua evolutia produselor electrocasnice, aducandu-le utilizatorilor noi functii si tehnologii. Astfel, cu noul frigider Samsung, fiecare centimentru de spatiu este utilizat la maxima lui capacitate. De exemplu, datorita sectiunii ShowCase consumatorii au la dispozitie un spatiu de depozitare de 4 ori mai mare decat in cazul unui frigider obisnuit. Pot folosi ShowCase pentru a pastra alimentele folosite frecvent, avand in acelasi timp acces imediat la produse cum ar fi gustarile si bauturile. A doua sectiune a frigiderului, InnerCase, este locul in care acestia pot depozita produsele mai mari si in care prospetimea alimentelor este pastrata pentru o perioada de timp mai lunga.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! Prestige Orchestra lansează „DREAMS COME TRUE”, un concept de show unic în România

„Noul frigider Samsung Food ShowCase este un produs inovator care le ofera familiilor moderne solutii creative pentru depozitarea si organizarea optima a diferitor tipuri de alimente pentru a face si mai usoara viata fiecarui utilizator.” a declarat Bogdan Maris, Product Manager in cadrul diviziei Consumer Electronics in cadrul companiei Samsung Electronics Romania. „Cele doua sectiuni ale frigiderului – ShowCase si Inner Case – sunt solutia perfecta de optimizare a spatiului pentru ca fiecare membru al familei sa gaseasca oricand si in cel mai scurt timp produsele pe care si le doreste.”

Sectiunea ShowCase, foarte utila pentru produsele folosite cel mai des

Sectiunea Showcase, care deschide doar usa exterioara a frigiderului, este proiectata pentru a face utilizarea alimentelor extrem de usoara. Datorita organizarii eficiente a spatiului din frigider, fiecare membru al familiei poate gasi rapid alimentele de care are nevoie. Noutatea acestei sectiuni consta in compartimentarea personalizata in functie de nevoile fiecaruia: pentru bauturi, snack-uri, alimentele copiilor si o carcasa multifunctionala pentru diferite tipuri de alimente. Fiecare dintre cele 3 zone ale sectiunii ShowCase poate pastra urmatoarele tipuri de alimente:

Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

• Zona dedicata ingredientelor pentru gatit (aflata la nivelul superior) – pentru branzeturi si sosuri
• Zona dedicata gustarilor pentru intreaga familie (aflata la nivelul median) – pentru bauturi si snack-uri
• Zona pentru copii (aflata la nivelul inferior) – pentru alimentele copiilor si pentru diferite tipuri de produse (tot aici se afla si carcasa multifunctionala)

Noul Samsung Food Showcase este solutia ideala pentru o utilizare eficienta, rapida si comoda a frigiderului de catre fiecare membru al unei familii. De exemplu, pentru copii, Zona Kids, amplasata la un nivel inferior al frigiderului, le ofera acestora acces mai usor la alimentele pe care si le doresc. De asemenea, pentru o utilizare cat mai eficienta si comoda, carcasele mai mici sunt detasabile si pot fi puse direct pe masa. Nu in ultimul rand, usa de racire din metal pastreaza in mod eficient aerul rece in frigider.

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

Sectiunea InnerCase, eficienta pentru pastrarea alimentelor pe termen lung
Sectiunea InnerCase a fost conceputa pentru a putea depozita si pastra pentru mai mult timp alimente precum legume, carne si fructe fara alterarea calitatii lor. Acest lucru este posibil datorita sistemului de racire All-Around oferit de Samsung, care raceste uniform fiecare zona din frigider si congelator, spre deosebire de frigiderele obisnuite cu sursa unica de racire atat pentru congelator, cat si pentru frigider.

Dispenser de gheata si apa

Dispenserul de gheata si apa, proiectat cu un finisaj elegant din otel inoxidabil si un afisaj clar, albastru ca de gheata, reprezinta o modalitate simpla si la indemana fiecarui utilizator. Cu o simpla apasare pe buton, acestia se pot bucura de un pahar racoritor de apa filtrata si racita sau pot umple un recipient folosind cuburi sau gheata zdrobita. Pentru o utilizare cat mai eficienta a spatiului, dispensorul Ice Master este amplasat pe usa frigiderului pentru a pune la dispozitia utilzatorilor inca doua rafturi suplimentare in congelator. Un alt sertar prezent in congelator este carcasa detasabila pentru gheata care poate fi folosita pentru a depozita pana la 2 kg de gheata in plus sau alte alimente congelate. Pentru a fi cat mai practica pentru consumatori, aceasta carcasa poate fi luata ca atare din frigider in momentul in care vor sa serveasca gheata, fara a mai fi nevoie de mutarea acesteia intr-un recipient special.

FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire

Tehnologia Smart Digital Inverter

Datorita tehnologiei Digital Inverter oferita de frigiderul Food ShowCase, eficienta energetica si performanta de racire sunt imbunatatite prin ajustarea automata a compresorului cu sapte viteze RPM. Astfel, indiferent de cate ori utilizatorii deschid usa frigiderului, introduc un vas cu mancare fierbinte sau exista o schimbare a temperaturii de afara, compresorul frigiderului Food ShowCase reactioneaza rapid si distribuie aer rece sau, dupa caz, isi incetineste functionarea pentru a reduce consumul inutil de energie. De aceea, prin intermediul tehnologiei Digital Inverter, consumul de energie si nivelul de zgomot sunt reduse si in acelasi timp creste durabilitatea. De asemenea, compresorul Digital Inverter beneficiaza de o garantie de 10 ani.

*Toate functionalitatile, specificatiile si alte informatii despre produs oferite in acest document, inclusiv, dar nelimitandu-se la beneficii, design, pret, componente, performanta, disponibilitate sau capabilitatile produsului pot fi schimbate fara obligatia de preaviz.

*Disponibilitatea garantiei serviciului si a timpul de raspuns poate varia in functie de tara si poate, de asemenea, sa fie obiectul conditiilor de inregistrate in tara in care dispozitivul a fost cumparat.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. este un lider mondial in tehnologie, deschizand noi posibilitati pentru oamenii de pretutindeni. Prin inovare si descoperire neincetata, transformam lumea televizoarelor, smartphone-urilor, tabletelor, calculatoarelor, camerelor video, aparatelor casnice, imprimantelor, sistemelor LTE, dispozitivelor medicale, semiconductorilor si solutiilor cu LED-uri. Avem 286.000 de angajati din 80 de tari, cu vanzari anuale de peste 216,7 miliarde de dolari(US). Pentru a descoperi mai multe, va rugam sa vizitati www.samsung.com.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri