Soarele ne zambeste frumos si pentru ca ne pregatim sa aratam cat mai in forma si in vara aceasta, din stocul de produse nu trebuie sa lipseasca gamele pentru ingrijirea parului.

Comunicat de presa

Stiai ca?
Un studiu Europanel (Franta, 2008) arata ca:
- 100% din femei au parul uscat la sfarsitul verii
- 1 din 3 femei sustin ca au parul uscat in general

Arborele de mango este originar din subcontinentul indian si se cultiva in zonele cu clima uscata. Datorita radacinilor sale adanci, arborele de mango absoarbe din pamant substante nutritive esentiale pentru hranirea parului uscat. Laboratoarele Klorane extrag untul de mango din sambure printr-o metoda locala traditionala.

Pentru a nu modfica acizii grasi, extractia substantelor hranitoare se realizeaza meticulous printr-un proces de extractie la rece. Odata obtinute, moleculele din ingredient protejeaza parul impotriva uscarii.

O multitudine de substante nutritive bogate

Cultivat in India de peste 4000 de ani , arborele de mango este renumit pentru calitatile sale benefice. In miezul fructului exista un sambure bogat in 3 acizi grasi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Mango indian, calitati nutritive ideale

Laboratoarele Klorane extrag untul de mango din sambure printr-o metoda locala traditionala. Este deosebit de bogat in acizi grasi saturati si monosaturati care hranesc in profunzime firele de par deteriorate.

Protejeaza-ti parul de efectele nocive ale soarelui puternic de vara cu gama Klorane cu unt de Mango. Cu proprietati naturale bogat hidratante, cu un parfum proaspat si revigorant, gama Klorane cu Unt de Mango protejeaza parul impotriva actiunii agresive a soarelui, a apei marii sau a apei cu clor din piscine – factori care deterioreaza parul si il usuca.

Formata din sampon, balsam si masca reparatoare, gama Klorane cu Unt de Mango reface, hidrateaza in profunzime si confera stralucire parului uscat si deteriorat.

Sampon Klorane cu unt de mango, 200 ml - 30 ron
- Repara si protejeaza parul datorita extractului de unt de mango, imbogatit cu o infuzie suplimentara de lipoproteine si ceara emolienta, care catifeleaza si descurca rapid firele de par.

”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Balsam Klorane cu unt de mango, 150ml - 35 ron
- Rehidrateaza parul uscat si il protejeaza impotriva soarelui, datorita proprietatilor naturale care imbraca si restructureaza firul de par. Descurca parul si ii asigura catifelare si stralucire.

Masca reparatoare cu unt de mango, 150 ml - 71 ron
- Hraneste si repara parul extrem de uscat si deteriorat de soare. Formula restructureaza in profunzime firul de par si ii asigura o protectie de lunga durata. Masca se aplica o data pe saptamana, timp de 5-20 min, iar parul se acopera cu un prosop cald.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri