Bienvenido a México! Din 26 mai, aromele picante si gusturile savuroase de burrito si tortilla vor ajunge pe rafturile magazinelor Lidl.

Comunicat de presa

In Saptamana Mexicana, descopera varietatea de sosuri, condimente si specialitati culinare specifice Mexicului la preturi avantajoase si simte atmosfera „caliente”.

Daca iti plac mancarurile picante, atunci bucataria traditionala mexicana este cu siguranta pe placul tau. Mixul perfect de culoare, condimente si savoare il vei descoperi gustand tortilla umplute (9.99 lei), meniu burrito (9.99 lei) sau file de pui mexicanos cu sos picant (16.99 lei). Incearca jalapeños umpluti (6.99 lei), chilli con carne (9.99 lei) sau fasole mexicana (2.99 lei) si bucura-te de o explozie de arome.

Cheama-ti prietenii la o seara cu tematica mexicana! Nu ai nevoie de sombrero sau de mariachi ca sa intri in atmosfera. Este suficient daca pregatesti o masa cu specialitati mexicane de la care, bineinteles, nu trebuie sa lipseasca tequila (34.99 lei), sucul de rosii iute (4.49 lei), bautura din mere, fructe de cactus si lime (4.99 lei) si berea cu aroma de tequila (9.99 lei).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

In meniu poti include salam „mexicana” (4.99 lei), branza cheddar (6.99 lei), pizza cu salam chorizo (6.99 lei) si snitel picant (14.99 lei). Masa va fi cu adevarat „incendiara” daca adaugi unul dintre sosurile cu specific mexican: sos taco (4,99 lei), sos salsa (6.99 lei), sos fajita pentru gatit (6.99 lei) sau mixul de condimente tipic mexican (2.99 lei).

Pe langa toate acestea, nu uita de sticksurile picante din cartofi (3.49 lei), de chipsurile tortilla (3.99 lei) sau de chipsurile tortilla rulate (4.49 lei), pe care le poti servi cu dip salsa (5.49 lei) sau dip condimentat (3.99 lei).

Acum ca meniul este pregatit, nu ramane decat sa ajungi la Lidl in perioada 26 mai – 1 iunie si sa-ti inviti prietenii la o petrecere in stil mexican. Arriba!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri