Daca esti cu gandul la soare si la mare, atunci cu siguranta noua oferta Happy Days de la Centrofarm te va face sa astepti cu si mai multa nerabdare zilele de rasfat petrecute la plaja. In perioada 30 aprilie – 4 mai, vei putea sa alegi produse de protectie solara de la Vichy si La Roche-Posay la un pret redus cu 25%.

Comunicat de presa

Gama Capital Soleil Vichy, fara parabeni, contine formule hipoalergenice, adaptate chiar si pielii sensibile, conferind un plus de confort, protectie, ingrijire si frumusete. Pentru cei mici, poti alege produsele de protectie solara din gama special concepute pentru ei.

Pentru a-ti fortifica si calma pielea dupa plaja, iti recomandam sa incerci apa termala Vichy - compozitia sa unica iti ofera o ingrijire eficienta, chiar si in cazul in care ai o piele foarte sensibila.

Gama nr. 1 in protectie solara, recomandata de medicii dermatologi din Romania – Anthelios La Roche-Posay, o gasesti, de asemenea, la un pret redus in farmaciile Centrofarm. Cu o eficacitate si toleranta demonstrate prin 24 de teste clinice in vivo, aceste produse sunt recomandate pentru pielea sensibila sau alergica la soare. Gama cuprinde si produse pentru copii, foarte rezistente la apa si nisip. Astfel, intreaga familie se va simti bine in pielea sa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Si pentru a-ti crea un kit complet pentru plaja, adauga unul dintre cele mai vechi ingrediente dermatologice – apa termala La Roche-Posay. Cu o istorie de peste 1700 de ani, acest produs are proprietati exceptionale, folosindu-se ca adjuvant in tratarea a numeroase dermatoze. In plus, compozitia sa se gaseste in toate produsele gamei La Roche-Posay.

Acum simti vara mai aproape de tine?

Oferta Happy Day este valabila doar in zilele mentionate, in toate farmaciile Centrofarm, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte/promotii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri