De luni, 24 martie, timp de o saptamana, pregateste-te de drum si vireaza pana la cel mai apropiat magazin Lidl pentru a profita de ofertele la echipamentele auto si moto. Daca esti pasionat de motociclism sau iti doresti noi accesorii pentru masina ta, la Lidl vei gasi produsele care iti vor asigura si mai mult confort in timpul condusului.

Comunicat de presa

Pentru soferii auto, confortul si buna dispozitie la volan sunt foarte importante atunci cand se afla in trafic. Alege o husa auto cu masaj (111,00 lei) si relaxeaza-te chiar si atunci cand prinzi aglomeratie pe sosele sau cand ai de parcurs un drum foarte lung la volanul masinii. In plus, pentru a fi mereu pregatit sa faci fata oricarei provocari, asigura-te ca ai in masina cateva echipamente esentiale.

In primul rand, nu pleca la drum fara un cric hidraulic (49,99 lei/set), un set de doua capre de sustinere auto (54,99 lei/set), o vesta auto refectorizanta (6,99 lei) si o trusa auto de prim-ajutor (24,99 lei). De asemenea, un sofer responsabil va avea la el si un set de chei dinamometrice (79,99 lei/set), un set de chei tubulare (99,99 lei/set) sau unul de chingi elastice (44,99 lei/set). Astfel, vei reusi sa repari o pana de cauciuc sau sa rezolvi rapid mici defectiuni ce pot aparea in trafic, fara sa fii nevoit sa apelezi la serviciile specializate ale unui service auto.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Ingrijirea masinii este un alt aspect important pe care trebuie sa il ai in vedere. O persoana pasionata de masini se preocupa mereu de modul in care arata autovehiculul sau, atat in interior, cat si in exterior. Aparatul de curatare cu presiune (499 lei) este perfect pentru a pastra tapiteria si covoarele auto curate. Foloseste un spray de ingrijire auto (11,99 lei) si asigura-te ca ai mereu la indemana un set pentru acoperirea zgarieturilor (24,99 lei) si un tester pentru stratul de vopsea (44,99 lei). Nu neglija nici organizarea portbagajului si alege o geanta de scule pentru portbagaj (21,99 lei) si un organizator pentru portbagaj (24,99 lei).

Daca iti place sa simti pulsul vitezei si esti un motociclist inrait, o vizita la Lidl te va ajuta sa te pregatesti temeinic pentru startul sezonului moto. Alege echipamentele marca Crivit Sports si pune intotdeauna siguranta pe primul loc. Nu incepe aventura fara braul moto cu elemente reflectorizante (24,99 lei) si casca moto Open-Face (99,99 lei) sau cea integrala Flip-up (199,00 lei). De asemenea, la Lidl poti gasi sosete (11,99 lei/pereche), manusi (79,99 lei/pereche), bluza functionala (59,99 lei) si indispensabili termo (49,99 lei/pereche) - toate special concepute pentru motociclism.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC

Pleaca in drumetii si simte-te mereu in siguranta si confortabil la volanul masinii sau conducand motocicleta. Cu Lidl, drumul catre confort este asigurat!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri