Ariel revolutioneaza curatarea si ingrijirea tesaturilor prin noul Ariel 3in1 PODS, primul detergent cu trei compartimente care actioneaza impreuna pentru a curata, a indeparta petele si a oferi stralucire hainelor.

Comunicat de presa

Ariel revolutioneaza curatarea si ingrijirea tesaturilor prin noul Ariel 3in1 PODS, primul detergent cu trei compartimente care actioneaza impreuna pentru a curata, a indeparta petele si a oferi stralucire hainelor. Noul produs a fost lansat in cadrul unui eveniment inedit, gazduit de catre Anca Serea si Ovidiu Buta, in care teatrul umbrelor si tehnologia performanta care sta la baza noului Ariel 3in1 PODS s-au imbinat armonios pentru a trasa un nou model de curatare si ingrijire a hainelor.

“Hainele sunt precum o a doua piele si, tocmai din acest motiv, ar trebui sa le acordam la fel de multa atentie cand vine vorba de curatare si ingrijire. Inainte de orice, intocmai precum in cosmetica, este extrem de important sa cunoastem doua lucruri: care sunt caracteristicile si implicit nevoile fiecarui tip de material si, bineinteles, care sunt produsele care ofera cele mai bune solutii de curatare si ingrijire a hainelor”, a declarat Anca Serea, gazda evenimentul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Ovidiu Buta, consultant P&G si totodata unul dintre cei mai importanti experti in moda din Romania, i-a invitat pe jurnalistii si bloggerii care au participat la eveniment intr-o calatorie virtuala prin istoria a cinci dintre cele mai importante tipuri de fibre textile care se regasesc in garderoba fiecaruia dintre noi: matasea, lana, bumbacul, inul si fibrele sintetice.

“In ultimul deceniu, propunerile designerilor au devenit tot mai accesibile consumatorului obisnuit, iar aceasta accesibilitate nu se refera doar la pret, ci si la modul in care ne putem ingriji hainele odata ce le luam acasa. Pentru a le ingriji cum se cuvine, este insa esential sa cunoastem foarte bine caracteristicile materialelor din care sunt facute aceste haine”, a marturisit Ovidiu Buta la inceputul serii.

Caracteristicile si modul in care fiecare dintre cele cinci fibre textile au revolutionat viata oamenilor au fost prezentate prin intermediul unui spectacol inedit de teatru al umbrelor.

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Tehnologia revolutionara Fiber Science in trei pasi

La fel ca si pielea, hainele au nevoie de ingrijire si atentie, iar provocarea e cu atat mai mare cu cat se pare ca, daca luam in considerare diversitatea tesaturilor si a petelor, greutatea totala a hainelor de spalat si calitatea apei, ne confruntam cu peste 900 de combinatii de rufe de spalat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri