Cu un mesaj tintit, „Niciodata prea racita pentru o surpriza frumoasa”, un spot publicitar indraznet, dar si cu activari si vizualuri distinctive in farmacii, campania de promovare Modafen iese din tiparele comunicarii de pana acum a medicamentelor impotriva simptomelor de raceala si gripa si se indreapta spre un segment interesant: femeile tinere si tonice, sociabile, intotdeauna la curent cu cele mai noi tendinte. Romantice si ambitioase, cu reusite in tot ceea ce-si propun. Initiatoare de iesiri cu prietenii in cele mai la moda locuri din oras, dar mereu atente la relatia cu partenerul lor.

Comunicat de presa

De la mijlocul lunii octombrie 2013, campania Modafen se desfasoara la TV si in farmacii din Bucuresti si din tara.

Dorind sa atragem atentia asupra importantei purtarii unor tinute vestimentare potrivite temperaturilor mai scazute, care sa arate foarte bine si sa fie la moda, dar care, in acelasi timp, sa asigure protectie impotriva capriciilor vremii, am pregatit in farmacii vitrine decorate cu tinute potrivite sezonului rece, create special de tineri designeri romani, cu mesajul „Modafen. Niciodata prea racita sa fii la moda’’. Pentru ca fiecare zi trebuie sa fie o ocazie sa arati si sa te simti bine!

De asemenea, am amplasat beauty cornere Modafen, unde specialistii ofera sfaturi referitor la cum sa infrunti sezonul rece intr-o forma cat mai buna, cu tenul ingrijit corespunzator si parul frumos si sanatos. Mesajul principal este „Modafen. Niciodata prea racita sa arati bine”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Te invitam sa vizionezi spotul TV, care ruleaza pe cele mai importante posturi TV nationale (mixul de canale ales fiind unul relevant pentru target), si sa mergi in farmacii sa experimentezi live starea de spirit creata de Modafen!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri