TRUSELE TENUL IDEAL

comunicat de presa:

Dezvaluiti-va pielea ideala folosind produsul Vichy potrivit si bucurati-va de rutina de ingrijire oferita cadou intr-o cutie de colectie Vichy, in editie limitata.

Anul 1931 nu este doar anul in care marca Vichy a fost creata, dar reprezinta si ,,epoca de aur’’ a orasului-Spa Vichy, o destinatie atat de dorita nu doar pentru distractii (casino, petreceri exclusiviste), dar mai ales pentru beneficiile Apei Termale Vichy asupra pielii.

Dupa mai mult de 80 de ani, Vichy continua sa celebreze, frumusetea pielii, chiar si a celei mai sensibile, prin produsele imbogatite cu Apa Termala Vichy, apa frumusetii pielii, calmanta, fortifianta si regeneranta.
Alegeti si dumneavoastra sa aveti o piele ideala si rasfatati-va cu rutina de ingrijire Vichy, oferita CADOU intr-o cutie de colectie Vichy, in editie limitata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

CADOU oferit la cumpararea unei crème de fata Vichy*:
1x Demachiant 3 in 1 Purete Thermale 30 ml
1x Apa Termala Vichy 50 ml
1x Crema Idealia 15 ml

*Gamele participante: Aqualia Thermal, Normaderm, Idealia, Liftactiv si Neovadiol. Trusele sunt disponibile in farmacii incepand cu ianuarie 2013.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri