Amway lanseaza noua colectie SATINIQUE ENERJUVE prin care ii reda parului frumusetea si rezistenta. Aceasta colectie completa de produse de ingrijire, tratament si stilizare a parului ofera o tehnologie brevetata, cu rezultate demonstrate, care fac cazilele in care parul nu se aseaza, sa dispara.

Comunicat de presa

Exista ceva care ne atrage la un par superb. Aspectul sanatos, stralucitor si matasos al suvitelor – un par placut la atingere, care intoarce privirile. Un par superb exprima incredere si putere. De altfel, mai mult de doua treimi din numarul de consumatori de la nivel mondial acorda o importanta tot mai mare ingrijirii parului in cadrul rutinei de ingrijire zilnica, potrivit Data Monitor, o companie de cercetare de piata. Parul a devenit reprezentarea vizuala a atitudinii, valorilor si chiar a mostenirii lasate de o persoana; parul detine putere.

Stiinta parului

Firul de par este format din trei componente – cuticula sau stratul exterior, cortexul, care reprezinta cea mai mare parte a parului si medula, centrul firului. Privita la microscop, cuticula seamana cu niste „placi de tigla” asezate pe suprafata firului de par. Aceste straturi protejeaza cortexul si influenteaza catifelarea, stralucirea si flexibilitatea parului. Apoi, cortexul determina cantitatea de melanina (culoare) a firului de par, grosimea si textura (drept, ondulat, carliontat). In cele din urma, medula se afla in centrul firului de par. Are un singur scop, acela de a da volum suvitelor, si poate chiar sa lipseasca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Cheia acestei stiinte o reprezinta complexul de membrane celulare, adezivul sau cimentul care leaga cuticula de celulele corticale si care mentine integritatea parului. De fiecare data cand parul este compromis – din cauza produselor de stilizat, expunerii la raze UV, vopsitului etc. – complexul de membrane celulare este supus degradarii. Cuticulele se desfac, iar celulele corticale sunt expuse, slabind astfel legaturile de proteine si conducand intr-un final la varfuri despicate.

Produsele SATINIQUE inlocuiesc membranele celulare compromise la locul degradarii si intaresc legaturile din interiorul cortexului.

„Angajamentul profund asumat de Amway in materie de inovatii stiintifice promoveaza gama SATINIQUE in topul celor mai bune produse de ingrijire a parului de pe piata. Am ridicat stacheta in aceasta categorie de produse prin tehnologie si performanta cu ajutorul formulelor care fac cu adevarat diferenta in privinta sanatatii parului, din interior catre exterior”, a declarat Ioana Enache, General Manager Amway Romania.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Negativul devine pozitiv

Cheia puterii produselor SATINIQUE se afla in tehnologia brevetata ENERJUVE. Conceputa exclusiv pentru brandul SATINIQUE de cercetatorii Amway tehnologia ENERJUVE reprezinta

un complex de lipide fortifiante incarcate pozitiv, creatina si 18-MEA sau acid 18-metil-eicosanoic, care se regaseste doar in structura parului. Incarcatura pozitiva a ENERJUVE contracareaza incarcatura negativa naturala a parului, iar rezultatul se observa in noul mod in care se aranjeaza parul.

CUM FUNCTIONEAZA:

ENERJUVE contine trei ingrediente cheie care lucreaza impreuna oferind rezultate incredibile:
• Ceramide si creatina: Ceramidele si creatina genereaza separat rezultate excelente. Ceramidele protejeaza firul de par, iar creatina intareste si fortifica legaturile din interiorul firului de par. Insa, cercetatorii Amway au descoperit (si brevetat) ca o combinatie a celor doua dubleaza beneficiile. Parul devine mai puternic si mai protejat ca niciodata. Atunci cand proteinele din par sunt deteriorate, particulele incarcate negativ din firul de par sunt mult mai expuse – varfurile despicate sporesc negativitatea. Intrucat creatina este incarcata pozitiv, ea are capacitatea de a patrunde si de a corecta portiunile deteriorate/ incarcate negativ, schimband astfel energia parului.

A contat cine a zbierat mai tare Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

• 18-MEA: Regasit doar in stratul de suprafata al cuticulei firului de par, ofera acestuia stralucire si flexibilitate. Insa, deoarece se afla la suprafata firului, este primul element supus degradarii. Produsele SATINIQUE ce contin 18-MEA repara firul de par restituind nivelul de 18-MEA pierdut zilnic, reparand si netezind cuticula pentru o stralucire superba.

Amestec unic de substante nutritive

Colectia SATINIQUE reincarca firul de par cu vitalitate, in amestecuri specifice fiecarei formule din gama. Cunoscute pentru beneficiile naturale asupra parului, ingredientele integrate in produsele SATINIQUE joaca un rol important, oferind cele mai bune avantaje in produse precum sampon, balsam si tratamente. Spre exemplu:
• Uleiul de seminte de kukui – ajuta la hidratare si confera stralucire, pentru un par tern, uscat si dificil de aranjat;
• Uleiul de Macadamia – ofera conditionare delicata si volum natural pentru parul drept, moale si lipsit de viata;
• Extractul de rodie – repara delicat aspectul degradat si mentine culoarea firului de par deteriorat din cauza expunerii la raze UV, tratamentelor cu diverse substante;
• Uleiul de borago– ofera tratament suplimentar de conditionare cu formula 2 in 1;
• Contine Vitamina E si Pro Vitamina B5;

Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma

Parfumuri autentice

Colectia SATINIQUE duce la extaz simturile si aspectul parului prin doua parfumuri autentice folosite exclusiv in aceasta colectie:
• Refreshing Fragrance: Cu note de top de bergamota, mar verde si zmeura, la care se adauga frezie, zambila, magnolie si lacramioare, desavarsit cu arome de piersica, trandafir de Damasc, ceai si mosc, aceasta combinatie florala iti trezeste simturile;
• Signature Fragrance: Incepand cu arome de para parfumata si mar verde, urmate de trandafir, lacramioare si arome fructate, si desavarsit cu mosc si lemn, acest parfum reconfortant si senzual revitalizeaza si calmeaza.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri