In perioada 9 – 31 decembrie, pentru cumparaturi de minim 100 de lei, Lidl ofera clientilor sai un cadou care va infrumuseta cu siguranta sarbatoarea Craciunului. Pachetul special pe care clientii il vor primi in dar este compus dintr-un CD cu colinde traditionale interpretate de Andra si un pliant cu retete delicioase pentru masa de Craciun.

Comunicat de presa

CD-ul reprezinta ingredientul perfect pentru sarbatori pline de farmec: colinde interpretate de Andra, dar si de alti artisti cunoscuti, precum Red Blonde, Robert Reamzy, Aurora si Sandel Mihai, Pitt Leffer si Acapella. Tot pe CD va fi inclus si imnul Lidl „1 milion de prieteni” - melodie lansata in vara acestui an cu ocazia atingerii pragului de 1.000.000 de fani pe pagina de Facebook Lidl România.

Alaturi de CD, clientii Lidl vor primi si un pliant cu retete ale faimosilor bucatari Petru Buiuca, Antonio Passarelli si Petrisor Tanase. Acestia iti vor dezvalui secretele unor retete rafinate, precum, curcan umplut, rulada de pui cu prune uscate si migdale, rulada de porc umpluta cu caise confiate si tartine frantuzesti de Craciun. Pliantul contine si retete pentru deserturi deosebite, printre care se numara placinta cu brânza, nuci si sos de fructe.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Disponibil exclusiv in reteaua magazinlor Lidl, pachetul compus din CD-ul cu colinde si pliantul cu retete va fi oferit cadou clientilor care, in perioada 9 – 31 decembrie, fac cumparaturi de minim 100 de lei.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri