Bucurestenii au trait farmecul Austriei in cadrul unui eveniment special.

comunicat de presa

Pregatirile pentru vacanta de iarna au inceput iar Oficiul National de Turism al Austriei a dezvaluit motivele pentru care cea mai potrivita destinatie o reprezinta Alpii Austrieci. Sambata, 16 noiembrie, in centrul comercial Promenada, pasionatii sporturilor de iarna dar si cei care isi doresc o calatorie plina de experiente placute, au avut ocazia sa descopere magia regiunilor Tirol; Schladming – Dachstein; SkiHit Tirolul de Est cu ghetarul Molltal; Salzburg si Innsbruck.

Mihai Morar si Daniel Buzdugan au fost amfitrionii unei zile cu specific austriac ce a marcat inceputul unei ierni pline de pofta de viata. Timp de 12 ore, vizitatorii centrului comercial Promenada au experimentat senzatiile pe care Austria le ofera turistilor sai. Eleganta specifica, ambianta revigoranta in care acestia descopera cultura, linistea si relaxarea statiunilor montane au definit momentele si activitatile pregatite vizitatorilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume


Copiii au fost antrenati in variate jocuri si concursuri tematice pregatite in spatiul dedicat exclusiv lor. Creativitatea, spontaneitatea si spiritul de echipa s-au evidentiat in atelierele de origami, creatie si pictura. Ce cadou poate fi mai frumos decat obiectul sau bijuteria creata chiar de manutele celor mici? Cei mai activi participanti au castigat zeci de premii pregatite de catre parteneri, totul purtand amprenta iernii cu ceea ce are ea mai frumos, iar cei mai rapizi s-au imbarcat in aeronavele ce au decolat de pe pista din Promenada, ca parte a „Concursului de avioane de hartie”.

Maestrul Horia Varlan, impreuna cu ajutoarele sale, ne-a dezvaluit aromele bucatariei austriece, „turistii” avand ocazia sa deguste din preparatele pe care oricine trebuie sa le incerce: Kürbiscremesuppe, sau mai simplu supa crema de dovleac, Wiener Schnitzel cu Kopfsalat si lamaie si desertul Kaiserschmarrn cu alune de padure si stafide servit cu piure de mere.
Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith! TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste


Atunci cand mergi la schi trebuie sa ai o conditie fizica excelenta iar schiorii veniti in Promenada, indiferent de nivelul de experienta sau de varsta, au avut ocazia sa se antreneze sau sa isi testeze rezistenta in zona dedicata jocurilor interactive de iarna, prin intermediul consolei Play Station. Cei care s-au dovedit pregatiti pentru dificultatea partiilor din Alpii Austrieci si-au completat echipamentul de schi cu elementele de vestimentatie oferite ca premiu in cadrul concursurilor spontane.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri