Inceputa si continuata ca o afacere de familie, Ostraw Vegan este locul ideal de unde poti achizitiona hrana vie, dulce atat cat este nevoie, cu un aspect atractiv chiar si pentru cei mai pretentiosi.

Comunicat de presa

Cofetaria Ostraw Vegan, localizata pe Str.Ferdinand nr. 58 lanseaza o linie de produse ideale pentru sezonul rece. Printre acestea se numara bomboanele cu prune si nuci, cerculete cu unt de cacao, stafide, nuci, mesquite, scortisoara, vanilie, miere. Ostraw Vegan este singura locatie din Bucuresti ce produce exclusiv dulciuri raw-vegane.
 

Ce gasim la Ostraw Vegan?
 

Hrana vie pe scurt. In detaliu, peste 30 de sortimente de bomboane si torturi. Dulciurile sunt facute chiar in cadrul cofetariei, intr-un cochet laborator ce permite trecatorilor sa vada procesul de productie al dulciurilor.

Dintre sortimentele de bomboane existente in vitrina mentionam bomboanele cu ovaz si merisor, bomboane cu seminte de canepa, bomboane din curmale ce contin seminte de floarea soarelui, seminte de dovleac, fulgi de cocos, sare himalaya si desigur curmale.
 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

De ce dulciuri raw-vegan?
 

Pentru ca sunt gustoase,nu contin zahar si sunt sanatoase. Unul dintre motivele ce i-au indemnat pe proprietari, Narcisa si Adrian, sa deschida Ostraw Vegan a fost dorinta de a oferi dulciuri sanatoase si sa vina in sprijinul celor care sufera de diabet sau intoleranta la lactoza sau gluten.
 

Unde ii gasim?
 

Pe Bd. Ferdinand nr.58, pe www.ostrawvegan.com si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ostrawvegan.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri