In curand vom vedea peste tot gene spectaculoase precum aripile de fluture! Cum este posibil ? Astor lanseaza noua mascara BIG & Beautiful BFly Butterfly Look pentru gene cu super-volum si noul eyeliner 24H Perfect Stay Thick & Thin pentru ochi perfect conturati. Asadar, pregateste-te sa iti fluturi genele si sa cuceresti lumea din priviri!

Comunicat de presa

BIG &Beautiful BFly Butterfly Look Mascara

Iubesti genele lungi si ultra curbate, insa in acelasi timp iti doresti sa fie usoare si delicate? Deschide ochii si priveste catre noua mascara BIG & Beautiful BFly Butterfly Look. Este prima mascara ce ofera volum si curbare incredibila genelor fara a le incarca pentru ca tu sa obtii o privire spectaculoasa in orice imprejurare. Astfel, genele capata un aer fastuos, dar se simt incredibil de usoare.

Acest look sexy al genelor a fost inspirat de Heidi Klum, directorul artistic si imaginea brandului. Heidi adora genele cu ultra-volum, insa isi doreste ca aceastea sa ramana flexibile. Aceasta ne marturiseste: “Astor BIG & Beautiful BFly Butterfly Look Mascara ofera genelor mele volum fara sa le incarce. Acestea par imense, dar se simt atat de usoare, precum aripile unui fluture. Acum pot sa ma distrez fluturandu-mi genele cat de mult vreau. ”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Completeaza-ti lookul si pregateste-te sa captivezi lumea cu privirea ta!

Astor lanseaza noul eyeliner 24H Perfect Stay Thick & Thin, cu ajutorul caruia poti obtine atat linii ultra fine, cat si linii mai groase, totul pentru o privire hipnotizanta! Aplicatorul beneficiaza de o latura plata si una rotunjita pentru linii pe cat de subtiri sau groase iti doresti. Acum poti sa creezi cu usurinta un machiaj cat eye care se va mentine intreaga zi pentru ca noul 24H Perfect Stay Thick & Thin rezista pana la 24 de ore.

Formula si periuta Butterfly

Vrei sa stii care este secretul Astor? Mai intai de toate, noua mascara BIG & Beautiful BFly Butterfly Look are o formula asemanatoare cu gelul realizata dintr-un mix de ceruri usoare si un pigment intens de culoare. Aceasta ofera o textura usoara, volum, dar si suplete genelor. In al doilea rand, ingenioasa periuta Stretching Butterfly Brush are un design unic, o forma curbata inteligent construita pentru a contura perfect ochiul. Periuta arcuieste si da volum genelor de la un colt la celalalt pentru a crea efectul unic asemanator aripilor de fluture.

Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

“Iubesc ca genele mele sa arate extraordinar de lungi, insa nu-mi place ca ele sa fie foarte fragile sau intarite. Formula-gel a noii mascara Astor BIG & Beautiful BFly Butterfly Look confera volum din plin si curbeaza genele, lasandu-le in acelasi timp foarte usoare si super elastice. ”, spune Heidi.
Heidi completeaza: “Sunt foarte impresionata de periuta curbata Stretching Brush a noii mascara BIG & Beautiful BFly Butterfly Look, care parca a fost special creata pentru forma ochilor mei, reusind sa

“prinda” fiecare geana. Pentru a obtine un look super sexy, imi place sa aplic un strat suplimentar de mascara in coltul extern al ochiului.”

Stilul Fluture

Noua mascara arata la fel de dragut ca un fluture. Recipientul curbat al noii mascara BIG & Beautiful BFly Butterfly Look este usor de detectat datorita culorii sale liliac-metalice inspirata de aripile unui future, reflectand intens diverse umbre. Ambalajul este subliniat de elemente grafice elegante: un fluture fermecator apare intre “B” si “Fly” pentru a ilustra efectul de fluture pe care il poti obtine; in acelasi timp sunt folosite majuscule pentru a scrie cuvantul “BIG”, pentru a sublinia volumul pe care il confera.

A contat cine a zbierat mai tare Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Heidi clipeste ca un fluture

Stilul elegant si stralucitor al lui Heidi Klum este evidentiat in noua campanie publicitara. Aratand superb intr-o rochie lunga de matase, Heidi se foloseste de mascara pentru a desena fluturi in aer, care in mod magic prind viata si zboara mai departe. Aplica apoi mascara BIG & Beautiful BFly Butterfly Look si se amuza fluturindu-si genele pentru a arata cat de usoare si frumoase sunt!

Fii pregatita sa-ti fluturi si tu genele cu super volum cu noua BIG & Beautiful BFly Butterfly Look Mascara. Bucura-te de efectul aripilor de fluture!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri