Inspirata dintr-un look futuristic cu accente indraznete de culori, Amway prezinta noua colectie de machiaj ARTISTRY Galaxy Collection pentru sezonul de toamna 2013 – o linie celesta de elemente must-have de sezon, care duc frumusetea dincolo de stele.

Comunicat de presa

Podiumurile sezonului de toamna 2013 abunda de texturi si forme venite parca dintr-un alt univers. Culori metalice, geci din piele, forme cocon, siluete sculpturale si suprafete expresive au imprumutat modei o modernitate din afara acestei lumi. Frumusetea modelelor de pe podium a reflectat aceasta indrazneala printr-o piele luminoasa, buze glossy in culori intense si ochi smokey stralucitori.

Nuante minerale cu irizatii de maro si mov pentru ochi, bej rozaliu pentru obraji si buzele stralucitoare ca razele lunii evoca un look incandescent, cosmic, care confera oricarui chip un farmec aparte.

Pentru toamna anului 2013, am avut ca inspiratie cosmosul si cerul radiant, pentru a crea o colectie care sa exprime eleganta si versatilitate. Colectia Galaxy face trecerea de la zi la noapte, fiind potrivita oricarei femei, pentru orice culoare a pielii si pentru orice varsta”, explica Rick DiCecca, ARTISTRY Global Makeup Artist.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

OCHI IREZISTIBILI
Paleta de farduri pentru ochi Galaxy se evidentiaza in cadrul colectiei prin patru farduri catifelate cu un finish satinat. Incepeti cu o baza iluminatoare de un bej stralucitor pe toata pleoapa. Continuati cu fardurile Maro intens sau Mov bogat pentru o pata de culoare si accentuati look-ul cu fardul Negru inchis pentru contur.

BUZE FOARTE STRALUCITOARE
Doua Gloss-uri de buze duble creaza prin straturi de culoare un look stralucitor sau intens. Utilizati fiecare nuanta separat pentru o acoperire medie sau combinati-le pentru mai multa profunzime si stralucire. Gloss-ul Red Hot include un rosu puternic la un capat si un roz auriu la celalalt capat, in timp ce Ultra Violet prezinta un mov intens complimentat de un roz stralucitor. Buzele sunt catifelate si imbogatite cu sfere de acid hialuronic care estompeaza liniile fine, pentru un aspect mai plin. Perlele cu efect special adauga dimensiune, iar uleiul de jojoba si de avocado, impreuna cu vitamina E au un efect de balsam.

Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

OBRAJI CARE IRADIAZA STRALUCIRE
Pudra iluminatoare Aurora, cu efect iluminator pentru fata si obraji, sculpteaza si evidentiaza cu ajutorul pigmentilor roz si de culoarea nisipului, completati de minerale aurii si argintii. Tenta de stralucire poate fi aplicata singura sau peste fardul de ochi sau pudra de obraji, pentru mai mult luciu.

COLECTIA ARTISTRY GALAXY include:

• PALETA DE FARDURI PENTRU OCHI
o Iluminator
o Fard maro
o Fard mov
o Fard negru inchis pentru contur

• GLOSS-URI DE BUZE DUALE
o Red Hot
o Ultra Violet

• PUDRA ILUMINATOARE AURORA


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri