Despre igiena intima, femeilor nu prea le place sa vorbeasca. Insa, daca ar folosi produsele adecvate, jumatate dintre ele nu s-ar mai confrunta cu cistite, infectii vaginale, iritatii ale vulvei si s-ar bucura de o viata armonioasa de cuplu.

Comunicat de presa

Singurele produse de pe piata din Romania care au la baza filtratul de iaurt probiotic (TS-2L) si probioticele, produsele Lady Health de la Ropharma ajuta la protejarea zonei intime feminine, eliminarea mirosului neplacut si la echilibrarea pH-ului florei vaginale, oferind o stare de propetime si confort pe durata intregii zile.

Gama Lady Health beneficiaza de o eficienta clinica demonstrata si este recomandata de catre dermatologi si ginecologi, studiile clinice dovedind o toleranta perfecta pentru pielea sensibila
din zona intima.

Pe langa filtratul de iaurt probiotic, produsele contin si alte ingrediente precum aminoacizii, acidul L-lactic si componente antibacteriene, cum ar fi probioteinele si bacteoricinele. Actiunea sinergica a acestor componente are ca efect mentinerea si refacerea microflorei tractului genito-urinar, controlarea cresterii microorganismelor patogene si intretinerea mediului acid cu un pH optim in jurul valorii de 4.0, fapt ce duce la mentinerea unui epiteliu sanatos al mucoasei vaginale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC Kaufland anunță programul magazinelor de Paște Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste

Armonie corporala pe cale externa si interna cu Lady Health

Gama Lady Health cuprinde patru produse diferite, dedicate ingrijirii igienei intime. Acestea se gasesc sub forma de gel, spuma, spray si ser.

Feminine Cleaning Gel - gelul pentru igiena intima externa (pH-ul optim 4.0) reface si mentine echilibrul florei vaginale dupa tratamente cu antibiotice sau alte medicamente. Totodata, acesta asigura mentinerea acidului optim, previne si reduce riscul infectiilor vaginale, elimina mirosurile neplacute si contribuie la imbunatatirea vietii sexuale. Componenta activa este iaurtul filtrat (TS-2L), ce contine acid lactic natural, factori antimicrobieni, aminoacizi, complexul de vitamina B si un hidratant natural. Este recomandata folosirea unui aplicator pe noapte timp de 5-7 nopti consecutive. Pretul recomandat pentru un un flacon de 7ml (gel) X 7 buc este de 78.1 lei.

Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023 ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Feminine Intimate Serum - este un ser folosit pentru igiena intima externa, cu un ph de 5.0. Folosit regulat, acesta are efect antibacterian si de protectie impotriva infectiilor. Este hidratant, avand proprietati de hranire si regenerare a tesutului epitelial si contribuie la imbunatatirea vietii sexuale. Ingredientele active din componenta sunt iaurtul filtrat (TS-2L), acidul hialuronic, extract de radacina de dud (Morus Bombycis), extract de struguri (Vitis Vinifera), extract de radacina de gura lupului (Scutellaria Baicalensis) si extract de Saxifraga Sarmentosa planta originala din China. Produsul este recomandat in depigmentarea si hranirea pielii din zona intima. Pret recomandat: 45 lei.

Cleansing Mousse - este o spuma dedicata igienei intime externe (pH 4.5) ce are in compozitie iaurt filtrat, suc din frunze de aloe vera si extract de arbore de ceai. Este recomandata in curatarea zonei intime, avand ca efect refacerea florei vaginale, mentinerea mediului acid optim, prevenirea pruritului si vaginitei, fiind un agent natural de curatare. Extractul de Aloe Vera combate inflamatiile si stimuleaza metabolismul pielii facand-o mult mai elastica si hidratata. Produsul poate fi utilizat zilnic, chiar si in perioada ciclului menstrual si a perioadei pre si postnatale. Pret recomandat: 49.6 lei.

Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate A contat cine a zbierat mai tare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Feminine Mist - este un spray destinat utilizarii zilnice ce controleaza si mentine prospetimea in zona intima. Din componenta fac parte ingrediente precum glicerina si acidul hialuronic, care hidrateaza pielea lasand-o moale, elastica si delicata. Pret recomandat: 37.9 lei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri