Primul serviciu gratuit de make-up la tine acasa sau la birou!

 Comunicat de presa

AVON Romania aduce frumusetea si secretele ei mai aproape de femei, prin lansarea primei aplicatii de Facebook in cadrul careia consumatoarele se pot inscrie pentru o sedinta gratuita de make-up, acasa sau la birou.

Eforturile zilnice pentru a arata minunat devin trucuri accesibile oricarei femei cu ajutorul noului serviciu, ce le ofera femeilor posibilitatea de a se bucura gratuit, impreuna cu prietenele lor, de consilierea si ajutorul make-up artistilor AVON.

Lansarea aplicatiei are la baza un concept inovator: servicii de make-up acasa sau la birou, la cererea clientelor. Cu ajutorul aplicatiei, AVON se angajeaza sa le ofere consumatoarelor sale, oriunde s-ar afla acestea, un serviciu de tip "pop-up", care le aduce si alte avantaje: sa testeze cele mai noi produse AVON, sa le comande pe loc si, de asemenea, sa beneficieze de sfaturile personalizate ale expertilor in make-up.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

AVON Beauty Service va putea fi accesat pentru cele mai diverse ocazii: petrecerile organizate la birou, petrecerile scolare (precum Balul Bobocilor), aniversari, nunti sau orice alt eveniment privat sau corporate, de fiecare data cand este nevoie de un machiaj impecabil.

"Inca de la inceput, am incercat nu doar sa ne adaptam la necesitatile consumatorilor ce aleg produsele AVON, ci sa venim in intampinarea acestora şi sa pregatim solutii inovatoare si eficiente in materie de beauty si lifestyle. AVON Beauty Service inseamna mai mult decat o aplicatie ce iti aduce o sedinta de make-up la tine acasa, este o oportunitate de a afla secretele ce fac frumusetea mai accesibila ca oricand", spune Alina Cinciulescu, Innovation and Online Coordinator AVON Romania.

Pentru a se bucura de beneficiile AVON Beauty Service, consumatoarele sunt invitate sa acceseze aplicatia de pe pagina oficiala de Facebook, AVON Space (https://www.facebook.com/AvonSpace), si sa completeze formularul impreuna cu cel putin 14 prietene.

Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Odata ce inscrierea a fost confirmata, AVON va trimite o echipa de specialişti la adresa la care serviciul a fost solicitat, pentru a oferi grupului de prietene nu doar un make-up spectaculos, ci si sfaturile de care acestea au nevoie pentru a realiza apoi singure un machiaj reuşit, cu produsele care li se potrivesc.

Pentru mai multe detalii despre AVON Beauty Service, puteti urmari filmul de prezentare a proiectului.

Sursa fr si main: By KOBRIN PHOTO / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri