Sistemul imunitar este scutul nostru de protectie impotriva tuturor agentilor externi care actioneaza in mod negativ asupra organismului.

Comunicat de presa

Canicula din timpul verii ne determina sa petrecem tot mai mult timp in spatii ventilate artificial sau la piscina iar asta ne poate afecta sistemul imunitar. Nici alergiile de vara nu ne ocolesc iar in astfel de conditii, sistemul imunitar are de suferit , iar noi devenim vulnerabili in fata diferitelor afectiuni precum raceala, rinita alergica sau infectii ale tractului respirator.

Activit Imuno Forte este un produs esential in apararea infectiilor microbiene si in apararea inflamatiilor sistemice de tipul virozelor intestinale sau ale dezechilibrelor florei intestinale. Acesta actioneaza refacand flora intestinala prin efectul probiotic, impiedicand distrugerea bacteriilor bune, adica esentiale pentru sanatate (de exemplu, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacilus reuteri, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus rhamunosus). Mai mult, Activit Imuno Forte distruge bacteriile nocive.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Starea de sanatate a intregului organism depinde de echilibrul dintre bacteriile bune, probioticele si agentii patogeni, insa orice dezechilibru duce la o sensibilitate crescuta in fata infectiilor. Cu toate ca flora intenstinala contine peste 500 de bacterii, scaderea imunitatii afecteaza acest numar de bacterii.
Combinatia unica de lactoferina si lapte colostru contribuie la protejarea, mentinerea si refacerea florei intestinale, iar asocierea cu produse de hidratere in pierderi de lichide prin diaree sau voma, lactoferina ajuta la absorbtia acestora.

Asociat cu medicamente din simptomatologia polimorfa ale tractului gastrointestinal, renumite sub denumirea de sindrom de colon iritabil sau tulburari digestive functionale, in special dureri si crampe abdominale, spasme, balonari, diaree si/sau constipatie, potenteaza efectul medicamentelor si protejeaza flora intestinala.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Alergiile (solare, praf, polen, alimente) , una din problemele din timpul verii

Reactiile alergice la soare apar atunci cand radiatiile ultraviolete declanseaza modificari la nivelul celulelor pielii, dar colostrul continut 80% din totalul de imunoglobuline protejeaza impotriva actiunii nocive a razelor UV.

Aceste modificari reprezinta un raspuns gresit al sistemului imunitar care identifica proteinele din celulele pielii ca fiind factori nocivi si reactioneaza ca atare: formeaza anticorpi care ataca celulele, determinand simptomele specifice. De regula, reactia alergica apare primavara sau vara, insa exista si persoane care au reactii alergice in timpul lunilor de iarna sau chiar la lumina din interior.

Asocierea Activit Imuno Forte cu antihistaminice potenteaza efectul acestora, identifica si distrug microorganismele patogene, protejeaza impotriva toxinelor bacteriene, contribuind si la stimularea antigenica pe termen lung.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Micoze, infectii ale pielii, afte bucale si genitale repetate, infectii urinare

Oamenii adora sa se implice vara in diverse activitati de agrement, precum inotul in piscine sau bazine de inot.

Apa din piscine si stranduri poate fi o sursa de microorganisme infectioase (bacterii, virusuri, paraziti si ciuperci) care patrund in organism si genereaza o multitudine de infectii localizate preponderent la nivelul pielii, ochilor, urechilor, zonei genitale si tubului digestiv.

Sezonul cald este prin excelenta sezonul micozelor. Piscina, strandul si, in egala masura, dusurile comune si sauna, neigienizate corespunzator, creeaza conditiile optime de a dezvolta micoze, pentru ca sunt indeplinite cele doua conditii de baza: umiditatea si temperatura ridicata.

Activit Imuno Forte are efect antifungic, antibacterian si antiinflamator. Numeroase microorganisme saprofite (ciuperci) se gasesc in mod normal pe pielea si mucoasele omului, in gura, nas, urechi, intestin, organele genitale, urina etc., iar cand acestea gasesc conditii prielnice (boli acute si cronice, tratamente indelungate cu antibiotice), ele se inmultesc peste masura si produc infectii (rani, iritatii, dureri) ale pielii si mucoaselor.

”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad A contat cine a zbierat mai tare Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Datorita iritatiei pe care o provoaca, favorizeaza si suprainfectiile cu diferiti microbi, insa Activit Imuno Forte creste imunitatea, impiedica aparitia dezechilibrelor si inmultirea bacteriilor la nivelul pielii si mucoasei, iar efectul sau antioxidant ajuta la eliminarea radicalilor liberi.

Cum administram Activit Imuno Forte

Activit Imuno Forte este un produs fabricat de catre Aesculap Prod, companie parte integranta a grupului ROPHARMA.

Este un supliment alimentar bine tolerat de organism, recomandat pentru reducerea incidentei complicatiilor din virozele gripale si care contribuie in acelasi timp la mentinerea si refacerea echilibrului florei intestinale. De asemenea, potenteaza actiunea antibioticelor si reduce semnificativ efectele adverse ale acestora.

Produsul este testat clinic si in acest moment zeci de mii de pacienti beneficiaza de efectele benefice ale acestuia. Pentru cele mai bune efecte se administreaza 3 comprimate pe zi.

Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri