26 August 2013 publicat în Noutati 5 share-uri

Afectiunile asociate cu obezitatea sunt din ce in ce mai numeroase si alarmante, manifestandu-se la nivelul intregului organism. Obezitatea este un factor de risc in 75% din bolile contemporane.

Comunicat de presa

Astfel, kilogramele in plus nu mai sunt demult doar o problema estetica, ci un adevarat pericol pentru sanatate. Cercetarile au aratat ca persoanele care depasesc cu pana la 40% greutatea normala, sunt de doua ori mai mult predispuse riscului unei morti premature. Acest lucru se intampla din cauza ca obezitatea este foarte strans corelata cu afectiuni medicale foarte grave: probleme cardiovasculare si atacuri cardiace, diabet, cancer, tensiune arteriala crescuta, osteoporoza si probleme respiratorii precum astmul.

Pentru a veni in ajutorul persoanelor care se lupta cu surplusul de kilograme si afectiunile adiacente acestuia, dar si pentru a evita oscilatiile nedorite de greutate, Ropharma, compania producatoare si distribuitoare de medicamente, suplimente alimentare si lapte praf, cu doua fabrici proprii in Targu Mures si Chisinau, lanseaza pe piata din Romania un nou produs, destinat managementului greutatii corporale: Pagosten.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Pagosten – suplimentul alimentar care te ajuta sa-ti controlezi eficient greutatea

Pagosten reprezinta o combinatie inovativa a doua componente active: penta-acetil-glucoza si inulina.

Penta-acetil-glucoza constituie o forma usor administrabila de acid acetic (otet). Acesta este un remediu vechi si recunoscut in curele de slabire, prin scaderea nivelului de zahar din sange, reducerea apetitului si mentinerea unei senzatii de satietate mai multa vreme. In plus, studiile au demonstrat ca otetul scade nivelul colesterolului rau si il creste pe cel bun.

Cel de-al doilea ingredient, inulina, este o fibra solubila utila in curele de slabire datorita senzatiei de satietate pe care o determina, fara a creste nivelul de zahar din sange sau a mari numarul de calorii. Un alt beneficiu pe care il aduce inulina organismului se rasfrange asupra sanatatii intestinului, datorita proprietatilor sale prebiotice. Acestea actioneaza mai mult decat o simpla fibra alimentara, contribuind la hranirea bacteriilor intestinului, care sunt benefice organismului. Totodata, inulina previne aparitia cancerului de colon si asigura un bun tranzit intestinal. De asemenea, consumul de inulina favorizeaza intarirea sistemului imunitar si scade riscul aparitiei diareei sau a constipatiei.

Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

De asemenea, cercetarile au demonstrat ca 6 g de inulina au aceeasi capacitate de supresie a poftei de mancare cu echivalentul a 260 calorii. Totodata, inulina stimuleaza absorbtia calciului, reduce concentratia glucozei in sange si imbunatateste metabolismul.

Combinatia sinergica a penta-acetil-glucozei ( 200 mg), inulinei ( 350 mg), amidonglicolatului de sodiu, polivinilpirolidonei, stearatului de magneziu si a talcului determina efecte benefice variate asupra organismului:

* Reduce apetitul

* Mentine o senzatie de satietate

* Numar redus de calorii

* Stimuleaza absorbtia calciului

* Imbunatateste metabolismul

In plus, ingredientele din compozitia Pagosten sunt lipsite de toxicitate si nu provoaca reactii adverse.

Mod de administrare: 3-6 comprimate/zi fractionate in 3 doze sau in functie de greutatea corporala, cu 30 minute inainte de mese. Durata curelor se stabileste diferentiat, in functie de greutatea corporala. In general, o cura dureaza pana la 3 luni, urmata de o pauza de o luna, apoi administrarea se poate relua.

Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Campania “Donăm Sânge Împreună”, inițiată de Hotel Sheraton București a strâns peste 300 litri de sânge de la lansare și pregătește un nou maraton de donare pe 19 aprilie. SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice

La dozele recomandate nu au fost semnalate reactii adverse. Rareori, in cazul persoanelor cu hiperaciditate gastrica se poate constata accentuarea simptomelor.

Contraindicatii:

Copiilor sub 12 ani si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza.

Pagosten poate fi comandat pe site-ul Ropharma https://www.ropharma-healthcare.ro/produse, la pretul recomandat de 33 Lei.

Specialistii medicali au stabilit ca exista anumite limite ce determina o greutate sanatoasa, astfel o persoana este considerata obeza in cazul in care aceasta depaseste cu cel putin 20% greutatea maxima normala corespunzatoare inaltimii sale.

Printre factorii ce maresc riscul aparitiei obezitatii si problemelor corelate cu aceasta sunt:

· factorii genetici- cresc riscul cu pana la 50%

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor

· obiceiurile alimentare nesanatoase

· sedentarismul

· factori psihologici

· varsta

· tabagismul

· sarcina

· medicamentele

· alcoolul

· boli si afectiuni: hipotiroidismul, sindromul Cushing, sindromul ovarelor polichistice

· factori sociali (saracia si nivelul scazut de educatie) si de mediu (stilul de viata al populatiei, nivelul de activitate fizica, acces la hrana sanatoasa)

Lipsa somnului poate duce la obezitate. Unele studii arata ca persoanele care sufera de insomniE sunt predispuse la ingrasare. Pe de alta parte, obezitatea poate duce la tulburari ale somnului datorita unor afectiuni precum sindromul de apnee in somn.

Totusi, vestea buna este ca o pierdere de greutate chiar si modesta, de 5-10 kg, are un impact benefic enorm asupra sanatatii: scade tensiunea arteriala, micsoreaza nivelul colesterolului si diminueaza incidenta atacurilor cardiace.

Vortex polar în Europa. Iarna revine în forță, la mijlocul primăverii, în vestul, centru, sudul și estul continentului Curățenia de Paște în pădurea Lucianca - o inițiativă Sarantis România împreună cu Let’s Do It România Danone România și PENNY invită consumatorii să colecteze ambalaje Tetra Pak în toate magazinele retailer-ului din țară

- scade tensiunea arteriala
- micsoreaza nivelul colesterolului
- diminueaza incidenta atacurilor cardiac
- amelioreaza simptomele din afectiunile respiratorii si osteoarticulare
- reduce complicatiile ginecologice, obstetricale si urologice
- imbunatatirea vietii sexuale

In concluzie, Pagosten vine in sprijinul persoanelor care doresc sa scape de kilogramele nedorite, ajutand la cresterea calitatii vietii si imbunatatirea statusului social.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri