Dana Rogoz, Simona Tache si Cristina Bazavan experimenteaza viata fara inovatii

Comunicat de presa

NIVEA provoaca trei dintre cele mai populare femei din mediul online romanesc sa renunte timp de sapte zile la inovatiile care au simplificat de-a lungul timpului viata femeilor active.

Dana Rogoz, Simona Tache si Cristina Bazavan au acceptat provocarea NIVEA de a fi parte a unui experiment inedit, menit sa sublinieze importanta inovatiilor care de-a lungul timpului au imbunatatit si simplificat viata femeilor. Astfel, timp de o saptamana, cele trei isi vor demonstra curajul de a renunta la cele mai importante inovatii care au schimbat in bine viata femeilor si au contribuit la emanciparea acestora: rimelul, blugii, sutienul push-up, masina de spalat si laptele de corp sunt doar cateva dintre ele.

Dana, Simona si Cristina vor povesti experientele inedite, senzatiile traite si intamplarile amuzante sau mai putin amuzante prin care urmeaza sa treaca, pe blogurile personale, https://www.danarogoz.one.ro, https://www.simonatache.ro, https://www.bazavan.ro, incepand cu data de 5 august. Experimentul intitulat sugestiv “Poti trai fara...?” vine ca urmare a lansarii celei mai recente inovatii de la NIVEA care revolutioneaza hidratarea, primul Lapte de Corp care se foloseste sub Dus. Produsul este special creat pentru femeile active, iar formula sa unica se activeaza la contactul cu apa, fiind conceputa pentru a fi aplicata dupa spalarea cu gelul de dus. Produsul a fost dezvoltat dupa aflarea rezultatelor unor studii care au aratat ca multe persoane folosesc ocazional sau chiar deloc o lotiune pentru corp, deoarece nu au timp sau nu le place senzatia de piele lipicioasa dupa aplicarea acesteia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi

Statisticile arata ca in Romania doar 7 din 100 de femei folosesc o lotiune de corp cu aplicare lichida. Laptele de Corp Hranitor sub Dus completeaza lista inovatiilor consacrate de-a lungul timpului, inovatii care au venit in ajutorul femeilor. Blugii, spre exemplu, au reprezentat pentru femei confirmarea definitiva a dreptului lor de a purta pantaloni, contestat multa vreme in istorie. Aceasta inovatie reprezinta una dintre putinele forme vestimentare care persista de mai bine de o jumatate de veac, fara sa fie abandonata de catre femei.

La fel si sutientul push-up, un simbol al feminitatii si al emanciparii femeilor. Pentru ca, numai atunci cand lipsesc, realizam cat sunt de importante anumite lucruri, NIVEA lasa pe mana Danei, Simonei si a Cristinei probarea importantei acestor inovatii in viata unei femei active. Cum s-au descurcat ele vom afla impreuna, de pe blogurile lor, intre 5 si 12 august.

22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri