Atunci cand nu au filmari, premiere sau alte activitați strans legate de cariera lor, starurile de la Hollywood incearca sa se ascunda cat mai bine de ochii presei si sa aiba activitați dintre cele mai obisnuite. Nu puțini sunt cei care aleg confortul si discreția country clubului.

Comunicat de presa

Este locul care imbina in mod perfect activitațile sportive in aer liber, sala de fitness, spa si relaxare cu spațiile dedicate celor mici.

Justin Timberlake, Will Smith sau Dennis Quaid sunt doar cateva dintre numele sonore care isi petrec timpul liber astfel. Justin Timberlake si Will Smith sunt membri ai aceluiasi club, Sherwood Country Club din Thousand Oaks, California, cu peste 100 de ani de istorie. Amandoi au fost surprinsi de nenumarate ori jucand golf pe terenul din incinta club-ului. Dennis Quaid este si el membru al Bel Air Country Club de mulți ani.

Conceptul de country club este mai puțin cunoscut in Romania, insa are toate sansele sa cucereasca si vedetele de aici pentru ca in toamna aceasta va avea loc inaugurarea unuia dintre cele mai mari country club-uri din Europa de Est, Stejarii Country Club. Complexul va include toate facilitațile la care viseaza orice star, oferind spațiul perfect de socializare, atat de reprezentativ pentru stilul lor de viața.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Sala de fitness, piscina, terenuri de tenis interioare si exterioare, terenuri de squash, spații destinate copiilor, zone de la relaxare, alaturi de multe alte facilitați, toate vor fi reunite in cel mai nou club din Bucuresti, construit la cele mai inalte standarde. Stejarii Country Club va gazdui si un centru spa, ce va include therapy suites, piscina, spaţii de relaxare, hammam, sauna si camere cu aburi, green tea bar, o terasa discreta, un salon de infrumusețare si un studio de pilates si yoga.

In vecinatatea clubului, va fi amenajat un driving range, unde pasionații de golf isi pot organiza antrenamentele. Un alt proiect ce va fi inaugurat in luna august, in zona de nord a Bucurestiului, este gradinița IOANID Preschool International Education, cu predare in limba engleza. Proiectul, bazat pe un curriculum național britanic, este coordonat de Ela Robinson si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 18 luni si 5 ani.

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri