5 Iulie 2013 publicat în Noutati 1 share-uri

Primul deceniu al mileniului III a fost declarat de Organizatia Mondiala a Sanatatii cel al boliilor artrozice. Statisticile releva ca frecventa acestor boli este in crestere pentru ca asistam la un proces de imbatranire a populatiei, estimarile aratand ca 4 milioane de romani sufera de artroza.

Comunicat de presa

In artroza, cartilajele ce protejeaza oasele in articulatii se erodeaza si, in timp, oasele ajung sa se atinga intre ele. Ca rezultat, apar dureri puternice ce impiedica miscarea si rigidizeaza articulatiile. Abordata corect, artroza poate fi prevenita, incetinita sau chiar stopata, prin administrarea de substante care calmeaza durerea si inflamatia (gheara-diavolului), la care se adauga substante care protejeaza si regenereaza cartilajul articular (glucozamina, condroitina).

Pentru a preveni aceasta distrugere si pentru a stimula refacerea cartilajului la nivel articular, Fleximobil plicuri este solutia terapeutica completa intrucat:
• calmeaza durerea si inflamatia la 1h de la administrare (datorita dozajului optim de gheara-diavolului din compozitie – 40mg/zi)
• stimuleaza formarea cartilajului (datorita dozajului optim de glucozamina din compozitie – 1500mg/zi)
• stopeaza distrugerea cartilajului (datorita dozajului optim de condroitina din compozitie – 1200mg/zi)
Fleximobil gel emulsionat completeaza local actiunea Fleximobil plicuri, scazand cu 51% durerea in articulatii (datorita actiunii sinergica a ingredientelor din compozitie: gheara-diavolului, arnica, camfor, ulei de menta).
Pachet promotional in farmacii (50 lei): Fleximobil*40 plicuri + CADOU Fleximobil gel emulsionat

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri