Menopauza este cu siguranta una dintre cele mai dificile perioade din viata unei femei. Toate acele tulburari ale organismului – insomniile, migrenele, depresiile, dar mai ales bufeurile de caldura si transpiratiile excesive reprezinta o adevarata provocare peste care se trece destul de greu.

Comunicat de presa

Tratamentul medicamentos este unul riscant si cu multe efecte secundare. Mai mult, riscurile la care ne supune acest tratament medicamentos nu sunt deloc de neglijat. De aceea, cea mai sigura si eficienta solutie impotriva tuturor acestor deranjamente este Menoless Lifenol de la BIOEEL.

Natural si eficient, Menoless Lifenol este un produs inovator si unic, dezvoltat special in vederea reducerii de pana la 3 ori a efectelor bufeurilor din timpul menopauzei*. Este singurul tip de produs de pe piata cu Lifenol - extract din conuri de hamei, care joaca un rol important in imbunatatirea calitatii vietii femeilor aflate la menopauza.

Cu o singura administrare pe zi si la un pret accesibil, Menoless Lifenol este produsul care inoveaza si certifica imbunatatirea vietii femeilor aflate in perioada varstei a doua si a treia; totodata, contribuie la functionarea normala a sistemului hormonal prin aportul ridicat de fitoestrogeni, atat de necesari in mentinerea tonusului si tineretii organismului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile

Eficienta produsului a fost demonstrata prin studiile clinice realizate*. Studiul dublu-orb vs. placebo a aratat ca suplimentele cu continut de Lifenol asigura, dupa o administrare de 8 saptamani, reducerea simptomelor menopauzei si, in special, reducerea de 3 ori a bufeurilor si de 2 ori a transpiratiilor nocturne.

Avantajele obtinute in urma achizitionarii de Menoless Lifenol sunt multiple: este un produs pe baza de fitoestrogeni care influenteaza pozitiv efectele menopauzei si reduc efectele imbatranirii. De asemenea produsul are un pret avantajos (in comparatie cu alte produse de pe piata) si administrare usoara (un singur comprimat pe zi), ceea ce asigura economie de timp si bani. In plus, Menoless Lifenol imbunatateste calitatea vietii reducand iritabilitatea, starile de irascibilitate si insomniile provocate de menopauza.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii

Pret recomandat: 25 Lei pentru 30 comprimate ( 0,83 bani/ 1 comprimat/ zi)

Acorda-ti sansa unei vieti fara deranjamente. Ia Menoless.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri