28 Iunie 2013 publicat în Noutati 30 share-uri

Cosmetic Plant a castigat marele premiu – Grand Gold Award – pentru BIOLIV ANTIAGING Crema antirid de zi la World Quality Selections 2013, concurs international de calitate a produsului organizat de catre Monde Selection, Bruxelles.

Comunicat de presa

Decernat pe celebra scena a premiilor Nobel, in Stockholm, acest premiu al calitatii a fost cea mai mare distinctie acordata de Monde Selection unui produs romanesc în acest an, marcand si cea mai mare distinctie acordata vreunui produs cosmetic romanesc de la infiintarea acestui organism pana astazi.
Fondat in 1961, Monde Selection are misiunea de a testa produse din diverse industrii si de a le premia dupa criterii riguroase de calitate si inovare. Juriul Monde Selection pentru produse cosmetice este format din experti independenti specializati in cosmetologie, profesori universitari si chimisti. Testele sunt facute la institutul Meurice al CERIA (Centrul pentru Educatie si Cercetare in Industria Alimentara si Chimica), Bruxelles.

Cosmetic Plant nu este la prima sa premiere internationala, anul trecut obtinand Bronze Award la acelasi prestigios concurs cu Crema Antirid de zi Q10&ceai verde.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

„Aceasta medalie ne onoreaza, declara Susana Laszlo, director general al Cosmetic Plant, si ne confirma ca ne-am inscris pe drumul cel bun al dezvoltarii de noi produse folosind ingrediente corecte si inovatii cosmetice.”

Produsul, care are in componenta ulei de masline BIO si extract BIO de frunze de maslin, s-a diferentiat de celelalte 3200 de produse participante prin folosirea ingredientelor naturale si a celor inovatoare. Prezenta ingredientului activ bazat pe o tripeptida cu proprietati de intensificare a sintezei colagenului si a acidului hialuronic, demonstrate prin teste in vitro, confera preparatului o actiune antirid remarcabila. Produsul este formulat fara parabeni, siliconi sau coloranti.

Crema premiata poate fi gasita in retelele dm drogerie markt, Cora, Plafar si farmaciile Catena, precum si in farmacii si magazine naturiste in toata tara. Imaginea produselor BIOLIV este sustinuta de Carmen Bruma, cunoscuta promotoare a sanatatii, frumusetii si naturaletei femeilor de orice varsta si a unui stil de viata menit sa aduca echlibru si incredere in sine.
Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Cosmetic Plant este unul dintre producatorii importanti de produse cosmetice din Romania. Infiintata ca afacere familiala la Cluj-Napoca in 1991, compania a pus pe prim plan calitatea produselor fabricate.

Farmacist Ileana Mester, fondatoarea Cosmetic Plant, a crezut din plin in puterea pe care natura o poate conferi stiintei si a mizat pe folosirea ingredientelor naturale in toate produsele sale. Inspirata de natura, atenta la calitate si plina de tenacitate si hotarare, Cosmetic Plant va sta mereu alaturi de clientele sale si se va preocupa de ingrijirea frumusetii acestora.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri