13 Iunie 2013 publicat în Noutati 1 share-uri

Daca nu ti-ai facut deja planurile pentru acest week-end, Pensiunea ATRA Doftana iti propune pentru 15 iunie, un program inedit

Comunicat de presa

Daca nu ti-ai facut deja planurile pentru acest week-end, Pensiunea ATRA Doftana iti propune pentru 15 iunie, un program inedit: o excursie pe Valea Doftanei si o participare la evenimentul ArtATRA 2013. Ocazie cu care, pentru prima data, ii vei putea intalni impreuna pe artistii FLORIN CHILIAN si RAMON GROSOS.

Dupa ce, in 2012, ArtATRA a gazduit vernisajul expozitiei RAMON GROSOS impreuna cu trupa de jazz QUASAR, anul acesta ATRA Doftana ii aduce, pentru prima oara intr-un proiect comun, pe artistii RAMON GROSOS si FLORIN CHILIAN.

Un eveniment inedit de creatie, ArtATRA va fi o demonstratie vie, o imbinare a artelor intr-un dialog neconventional: live painting semnat RAMON GROSOS in tandem si sincron emotional cu un concert live FLORIN CHILIAN.

"Motivati de succesul de anul trecut, am hotarat ca Art Atra sa devina un eveniment anual de creatie, de dialog artistic. Suntem onorati sa-l avem, alaturi de Ramon, pe Florin Chilian – artistul visator a carui muzica te supune brusc la autoevaluare – intr-un moment spontan, neregizat!" declara Razvan Florea, Managing Partner ATRA Doftana.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Oaspetii pensiunii ATRA Doftana vor putea petrece o zi memorabilia pe Valea Doftanei, pe malul Lacului Paltinu. Pentru cei care vor alege sa isi petreaca intreaga zi la ATRA, pensiunea va pune la dispozitia invitatilor sai caiace pentru plimbari pe lac, biciclete pentru ciclism montan, in timp ce copiii se vor putea bucura de aerul curat de la locul de joaca amenajat in curtea pensiunii.

Pensiunea a pregatit pentru pentru oaspetii sai din acest week-end inca o supriza: gastronomia va fi realizata de Guest Chef David Contant care va completa la superlativ pictura, muzica, cadrul natural, arhitectura, conferind evenimentului o valoare artistica suplimentara, cea culinara. Astfel, ArtATRA se transforma intr-un un dialog artistic cu 3 dimensiuni: PRIVESTE. ASCULTA. SAVUREAZA.

Despre ATRA DOFTANA

Inaugurata in 2011, premiata in acelasi an de Anuala de Arhitectura, onorata cu premiul Bienalei de Arhitectura in 2012 si cu premiul de excelenta din domeniul turismului Pensiunea Anului in 2013, ATRA Doftana este localizata in satul Tesila din Valea Doftanei, judetul Prahova, si are la bază conceptul avangardist recunoscut la nivel mondial sub denumirea de "Design Hotel", reunind facilitătile premium cu design-ul inovator si cu grija pentru mediul inconjurator.

Pensiunea ofera posibilitati diverse de relaxare pentru familii si, deopotriva, facilitati adecvate pentru turismul coporatist. Pentru mai multe detalii, vizitati www.atradoftana.ro

sursa foto prima pagina: dreamstime


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri