Ca parte din campania „Imparte o Coca-Cola”, brandul a rasplatit fidelitatea unuia dintre cei mai activi fani de pe pagina de Facebook

Comunicat de presa

Coca-Cola a organizat o petrecere surpriza pentru unul dintre cei mai infocati fani: Mihaela Padure. Ca parte din campania „Imparte o Coca-Cola”, brandul a rasplatit fidelitatea unuia dintre cei mai activi fani de pe pagina de Facebook, oferindu-i o experienta unica si ocazia sa imparta o Coca-Cola cu cei mai buni prieteni, intr-un mod inedit.

Surpriza pregatita de Coca-Cola pentru Mihaela, o tanara de 23 de ani, a inclus un zbor cu elicopterul deasupra capitalei, folosind ca punct de plecare singurul heliport din tara, si o petrecere surpriza alaturi de prieteni si colegi.

Petrecerea a fost gazduita de Dani Otil, complicele brandului Coca-Cola in a-i oferi Mihaelei o seara de neuitat, care a inclus si un concert live Vita de Vie, formatia preferata a Mihaelei. Mai mult, timp de doua saptamani, celebrul semn publicitar Coca-Cola din Piata Romana, Bucuresti, va purta numele Mihaela.

“Pentru prima data in istoria brandului, vara aceasta Coca-Cola le-a oferit logo-ul consumatorilor sai. Ne-au bucurat entuziasmul cu care fanii au intampinat campania si reactiile impresionante starnite in social media de dozele personalizate.

Mii de fani si-au postat pe paginile personale de Facebook fotografii cu sticle Coca-Cola cu numele lor. Astfel, ideea sarbatoririi celor mai activi fani ai brandului a venit firesc, pentru a le multumi pentru fidelitatea lor. Ca Mihaela mai sunt si alti fani, la fel de infocati, carora le vom dedica surprize in urmatoarele zile.”, declara Anca Nastase, Marketing Activation Manager Coca-Cola Romania si Moldova.

Am folosit Facebook si instrumente care contorizeaza activitatea si interactiunile de pe pagina Facebook a unui brand pentru a identifica cei mai activi fani. Am ales aceasta modalitate pentru ca pagina de Facebook Coca-Cola a fost creata de doi fani ai brandului, care au dorit sa impartaseasca pasiunea pentru Coca-Cola”, continua Anca Nastase.

In noua campanie „Imparte o Coca-Cola”, cele mai populare 150 de nume din Romania inlocuiesc emblematicul logo al brandului pe sticlele de Coca-Cola si ii indeamna pe consumatori sa ii suprinda pe cei dragi oferindu-le o sticla de Coca-Cola cu numele lor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri