Vara aceasta, Palmolive va provoaca simturile cu gama de geluri de dus Palmolive Aromatherapy si Palmolive Thermal Spa.

Comunicat de presa

Imbogatite cu o formula noua și cu arome revigorante, produsele Palmolive va invita la o experienta multisenzoriala, oferindu-va in același timp momente de relaxare in fiecare zi.
Senzatia de prospetime și puritate este redata la nivel vizual prin nuante de albastru, verde, turcoaz, iar la nivel olfactiv regasim parfumuri revitalizante.

Noul gel de dus Thermal SPA Ocean Vitality
Descopera senzatia revigoranta a oceanului atunci cand faci dus cu cel mai nou produs al gamei Palmolive Thermal Spa! Cu o formula ce contine extract de alge albastre si minerale marine, Palmolive Thermal Spa Ocean Vitality va ofera un parfum revitalizant si va invita sa traiti o adevarata experienta Spa la voi acasa.

Masaj delicat cu Palmolive Thermal SPA Mineral Massage
Gelul de duș Palmolive Thermal Spa Mineral Massage are o formula unica imbogatita cu saruri de la Marea Moarta și extract din aloe vera, un adevarat elixir al tineretii pielii noastre, fiind asociate cu revigorarea si tonifierea pielii. Masati-va cu delicatete pielea cu gelul de dus Palmolive Thermal SPA Mineral Massage cu un usor efect de gomaj si redati pielii fermitatea si frumusetea cuvenita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Relaxare plina de arome cu Aromatherapy Absolute Relax
Parfumul relaxant al gelului de dus Palmolive Aromatherapy Absolute Relax va rasfata simturile si va binedispune prin aromele sale speciale. Pe langa continutul de ulei esential de ylang-ylang, recunoscut din cele mai vechi timpuri pentru efectul sau relaxant, formula sa contine extract de iris, imbinandu-se armonios pentru a va reda bucuria fiecarei zile.

Redescoperiti parfumuri si senzatii fine cu noile game de geluri de dus Palmolive Aromatherapy si Palmolive Thermal Spa!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri