25 Aprilie 2013 publicat în Noutati 1 share-uri

Centrul comercial Bucuresti Mall, primul mall deschis in Romania, sarbatoreste pe data de 27 aprilie Ziua cumparaturilor de Paste.

Comunicat de presa

Cu aceasta ocazie, vizitatorii Bucuresti Mall vor putea profita de reduceri de pana la 60% valabile in aproximativ 40 de magazine ale centrului comercial.

Ziua cumparaturilor de Paste va veni cu reduceri atat in magazinele de bijuterii, precum Altinbas, unde articolele cu diamante vor avea preturi cu 15% mai mici decat in zilele obisnuite, sau Cielo Venezia 1270, unde produsele vor avea o extrareducere de 10%, precum si in magazinele de haine, incaltaminte, cosmetice si articole sportive.

Tot pe data de 27 aprilie, retailerul H&M ofera reduceri de 30 de lei pentru cumparaturi totale in valoare de 150 de lei. Magazinele Depot 96 si Lashez ofera reduceri de 20%, respectiv 15% pentru orice articole achizitionate in Ziua cumparaturilor de Paste, in timp ce Camaieu ofera reduceri de 60%.

Magazinele cu articole sportive Lotto si Nike vor avea reduceri pe 27 aprilie de 60%, respectiv 20%.
Vizitatorii Bucuresti Mall vor putea profita de reduceri si in magazinele de incaltaminte. Office Shoes si Latter Point ofera reduceri de pana la 30%, printre brandurile care pot fi achizitionate numarandu-se: Lacoste, Tommy Hilfiger, Converse sau Polo Ralph Loren.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith!

Acestea sunt doar cateva din reducerile ce vor fi valabile pe data de 27 aprilie in Bucuresti Mall. In plus, pentru cumparaturi in valoare de minimum 250 de lei, clientii vor avea parte de premii instant.

Foto@Depositphotos


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri