Laboratoarele Dermatologice BIODERMA lanseaza in luna martie Sebium AI Corector, tratament anti-acnee cu actiune 2 in 1: trateaza si camufleaza imperfectiunile pielii acneice. Oglinda din capac permite retusarea imperfectiunilor oriunde te-ai afla!

Comunicat de presa

Rezultat al celor mai noi progrese stiintifice, Sebium AI Corector accelereaza eliminarea cosurilor inflamate printr-o actiune multipla: crema verde din capac distruge bacteriile, calmeaza si camufleaza roseate, iar crema cu tenta colorata naturala, din tub, elimina leziunile prin efectul multiplu: reduce seboreea, distruge bacteriile si calmeaza inflamatia. Complexul exclusiv brevetat Fluidactiv mentine sebumul fluid pentru a preveni blocarea porilor. Pielea devine mata, recapatandu-si aspectul uniform si catifelat. Capacul contine o oglinda cu ajutorul careia vei putea retusa imperfectiunile oricand, oriunde te-ai afla!

Textura lejera si non-grasa a lui Sebium AI Corector este foarte placuta in momentul aplicarii. Sebium AI Corector garanteaza un nivel excelent de toleranta pentru pielea cu tentinta acneica, este non-comedogenic si hipoalergenic si nu contine parabeni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Mod de folosire: Aplicati prima data corectorul verde situat in capac, direct pe cosuri. Apoi desurubati capacul si aplicati crema colorata pe toata fata. A se evita contacul cu ochii.

Sebium AI Corector completeaza gama Sebium, gama pentru ten gras cu tendinta acneica a Laboratoarelor Dermatologice Bioderma.

Pret recomandat in farmacii: 73 RON


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri