Zilele calduroase se apropie cu pasi repezi si deja te gandesti la momentele petrecute in aer liber! De acum ai un nou ingredient pentru distractia cu prietenii: mixul racoritor de bere si limonada din noul URSUS Cooler!

Comunicat de presa

Zilele calduroase se apropie cu pasi repezi si deja te gandesti la momentele petrecute in aer liber!

De acum ai un nou ingredient pentru distractia cu prietenii: mixul racoritor de bere si limonada din noul URSUS Cooler! Astfel, vei imbina gustul intens al berii cu placerile limonadei, intr-o bautura revigoranta.

URSUS Cooler da tonul relaxarii atunci cand mergi la mare de 1 mai cu toata gasca, iti inviti prietenii la piscina sau dupa ce ati dat o fuga cu bicicleta pana la munte. Pentru ca momentele active au nevoie de un strop de prospetime si culoare pe care ti le aduce noul mix de bere si limonada.

Pentru ca URSUS Cooler are si o varianta fara alcool, asta inseamna mai mult chef de distractie cu cei mai buni prieteni sau cu colegii, indiferent daca organizati o petrecere spontana sau dati o tura de parc cu rolele sau pur si simplu luati o pauza la munca. Cu URSUS Cooler fara alcool esti gata pentru noi provocari la orice ora din zi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

“Pentru consumatorii care iubesc gustul berii si cel al limonadei, venim cu o noua propunere. Astfel, lansam URSUS Cooler, o inovatie in portofoliul URSUS, pentru a le oferi berea preferata intr-o varianta foarte racoritoare. URSUS Cooler are un gust deosebit de racoritor, combinatia perfecta intre limonada rece si aroma distinctiva a hameiului selectionat. Este diferit si „Cooler”, in primul rand pentru ca beneficiaza de calitatea recunoscuta URSUS, dar si prin atitudinea proaspata, plina de viata pe care o promoveaza. Ne adresam persoanelor active carora le propunem sa accepte noi provocari in fiecare zi. ”, declara Mihai Barsan, Vice Presedintele de Marketing al Ursus Breweries.

Produsul este disponibil in variantele cu si fara alcool la doze si sticle de 0.5 litri, toate avand o proportie de 40% bere si 60% limonada.

Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele Îți doresc timp… Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

URSUS Cooler va da startul unor zile antrenante, in care mixezi berea URSUS cu limonada rece si te racoresti la cele mai inalte cote!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri