17 Aprilie 2013 publicat în Noutati 1 share-uri

Stii care este e mineralul prezent in cantitatea cea mai mare in corpul uman?

Comunicat de presa

Raspunsul este simplu si logic: calciu.

Peste 99% din totalul de calciu din corpul uman se gaseste in oase, in dinti si are rol de sustinere a structurii acestora. Restul de 1% este prezent in sange, muschi si fluidele intercelulare.

El este necesar pentru contractia musculara, functionarea vaselor de sange, secretia hormonilor si enzimelor, precum si in transmiterea semnalelor prin sistemul nervos.

CalciviD formula citrat este indicat tuturor persoanelor care necesita suplimentarea aportului de calciu, chiar și celor care prezintă contraindicații la administrarea altor forme de saruri de calciu.

Deoarece este produs majoritar din substanțe naturale, CalciviD citrat poate fi luat pe stomacul gol; nu irită mucoasa gastrica .

Resorbindu-se rapid in cantitate suficienta, CalciviD citrat aduce doza de calciu necesara sanatatii si rezistentei oaselor, dar cu un rol important si in circulatia sangelui si in functionarea normala a inimii.
La asimilarea eficienta contribuie si continutul de vitamina D din combinatia optima indispensabila a formulei CalciviD citrat: 300 mg calciu citrat – legaturi organice si 200 UI vitamina D3.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vei avea șansa să iubești din nou! Iar de această dată va fi diferit Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare

Calcivid Citrat de la Béres este un produs cu traditie in Ungaria, fiind recunoscut pentru substantele majoritar naturale folosite in productie. Compania este prezenta in tara de origine cu peste 50 de produse, fiind si liderul de piata la categoria de suplimente nutritive.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri