(P) Noile produse de machiaj ARTISTRY, pentru un o privire de neuitat!

11 Aprilie 2013 publicat în Noutati 1 share-uri

ARTISTRY lanseaza doua noi produse de machiaj: Mascara pentru volum ARTISTRY SIGNATURE EYES si Tusul mecanic lichid pentru ochi ARTISTRY SIGNATURE EYES.

Comunicat de presa

ARTISTRY, gama de produse premium de ingrijire a tenului si machiaj, exclusiv de la Amway, lanseaza doua noi produse de machiaj: Mascara pentru volum ARTISTRY SIGNATURE EYES si Tusul mecanic lichid pentru ochi ARTISTRY SIGNATURE EYES, care confera ochilor un aspect absolut captivant in orice ocazie!

Mascara pentru volum ARTISTRY SIGNATURE EYES confera genelor un volum intens instantaneu, cu pana la 600% mai mult volum, pentru cele mai intense, voluminoase si atragatoare gene.

Formula revolutionara FullFX cu polimeri de ingrosare si pigmenti bogati asigura acoperire de durata, pentru o privire intensa, fermecatoare. Peria MagnaBoost este special conceputa pentru a permite aplicarea unei cantitati optime de mascara pe fiecare geana, creand un efect imediat de crestere in volum fara a supraincarca genele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Pentru un efect spectaculos, subtil sau intens, accentuati linia genelor cu noul tus mecanic lichid pentru ochi ARTISTRY SIGNATURE EYES. Produsul este disponibil in doua nuante: negru pentru un aspect intens, dramatic, adecvat machiajului de seara si maro, potrivit machiajului subtil de zi.

Tusul lichid are un sistem de aplicare cu flux automat si un varf conic ce permite o aplicare usoara si precisa cu uscare rapida. Culoarea intensa, bogata, accentueaza si defineste instantaneu ochii, conferindu-le un aspect de la delicat la profund, de la natural la spectaculos, de o frumusete aparte.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri