Cascavalul feliat de la Hochland se intoarce intr-un ambalaj destept – cu sistem de deschidere usoara si resigilabil.

Comunicat de presa

Din grija pentru cei dragi, Hochland a creat feliile perfecte de cascaval, mereu la indemana pentru preparate rapide si sandvisuri delicioase. De asemenea, gustul deosebit al cascavalului Hochland cu care v-ati obisnuit ramane acelasi.

Noul pachet contine 8 felii de cascaval perfect taiate pentru a se potrivi cu feliile de paine, iar noul ambalaj permite pastrarea prospetimii cascavalului pentru mai mult timp de la desigiliare.

Fie ca preferi paine neagra cu seminte, ciabatta sau paine toast, cascavalul feliat de la Hochland este ideal in orice combinatie si te ajuta sa economisesti timp.

Daca te-au vizitat pe neasteptate prieteni dragi, atunci le poti pregati rapid cateva tartine cu cascaval, sunca si verdeata.

La fel de rapida va fi si pregatirea micului dejun sau a pachetului copilului tau pentru scoala.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Sau, de ce nu, cascavalul feliat Hochland este perfect pentru o gustare in doi la un picnic, in zilele insorite de weekend.

Noul Cascaval feliat este disponibil in doua variante: Clasic si Afumat, in ambalaj de 150 de grame, si contine 8 felii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri