Provenit din cel mai bun lapte din Alpii austrieci, laptele condensat Maresi confera cafelei tale un gust cremos si savuros si o culoare maro-aurie. Produsul este 100% natural, fara conservanti, fiind de peste 50 de ani cel mai popular lapte pentru cafea din Austria.

Comunicat de presa

Stiai ca pentru obtinerea laptelui condensat la cantitatea de 250g se folosesc 500g de lapte gras integral proaspat si natural? In timpul procesului de productie, apa se extrage din lapte, iar incalzirea il face durabil.

Laptele Maresi decoreaza intr-un mod aparte fiecare mic dejun sau pauza de cafea.
Maresi lapte condensat pentru cafea este de asemenea perfect pentru gatit si copt.

In Romania il gasesti la raftul de lapte pentru cafea, fiind imbuteliat intr-o sticla atractiva si inchisa cu un capat cu filet. Atat timp cat sticla este inchisa ermetic din fabricatie, nu este nevoie sa fie refrigerata. Este recomandat ca, dupa deschidere, sticla sa fie pastrata in frigider si consumata in termen de o saptamana.

Produsul poate fi gasit in magazinele: Auchan, Billa, Carrefour, Kaufland, Profi si Selgros, la un pret de 5,25 lei/sticla (pret informativ).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri