22 Februarie 2013 publicat în Noutati 3 share-uri

Gala Wella 2013 a fost o sarbatoare. Aniversarea a 20 de ani de Wella Professionals in Romania. 20 de ani dedicati frumosului, pasiunii si inovatiei in arta parului.

Comunicat de presa

Wella Professionals inseamna dedicatie, entuziasm, profesionalism. Pentru ca Wella crede in magie si in puterea oamenilor.


Aseara, la Club Bamboo, sub bagheta de maestru de ceremonii a Mihaelei Radulescu, trendurile anului 2013 in hairstyling au pasit in scena. Si toata lumea s-a impregnat de „Sunetul culorii”. Pentru ca acesta a fost conceptul Galei Wella din acest an.

Rand pe rand, cele patru trenduri vedeta ale anului 2013 au intrat in scena: Decibel, Fusion, Echo si Allegra. Imagini ale creativitatii, sunetului si culorii, toate traduse vizual printr-o sinergie a imaginii si a tunsorii. La care s-a alaturat vraja dansului si a muzicii care au desavarsit efectul de magie al serii.

Primul trend care a intrat in scena a fost Decibel - o cale spre glam-ul anilor ’70. Decibel este un trend provocator, dinamic, inspirat din lumea digitala. Culori neon provocatoare si puternice, intense si creative. Vedeta imagine a trendului a fost Giulia.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

A urmat Fusion. Acest trend aduce impreuna doua lumi aparent opuse - cultura vestica de inalta clasa si spiritul asiatic reinventat. Tunsori cu taieturi precise, executate cu precizia unui laser, breton in straturi cu forma asimetrica. Nuantele pale, pastel fuzioneaza cu tonurile stralucitoare de oliv sau pruna. Si a avut-o drept purtatoare de cuvant pe Aylin Cadir.

Prin Echo, spiritul creativ se manifesta in monotonuri, simplitate, austeritate. Nuantele naturale se opun celor de brunet cu irizatii verzi, purpurii sau cenusii. Si a fost intruchipat de DJ Wanda.

Al patrulea trend, Allegra, este o escapada in opulenta. Hairstylingul acestui trend inseamna crearea de ornamente din par. Cu alte cuvinte, parul devine un accesoriu care completeaza prezenta feminina. Aici, diafana Oana Ionita a dat nastere imaginii Allegra.

Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare

Gala Wella 2013 a adus pe scena 20 de ani de istorie Wella Professionals. Cei mai renumiti hairstilisti de top din Romania - Adi Pop, Septimiu Zavate, Alina Calin, Lucian Busuioc, Roxana Oprea, Ionela Dobre, Razvan Andrei, Mirela Gonciulea, Ovidiu Cristea, Ioana Dobre, Florian Radu, Eduard Virag, Attila Bereczki, Emil Hurubean, Attila Kovacs, Cristina Scrisu, Antoaneta Stoican, Violeta Voinicaru, Alina Rau, Arabella Zadic - coordonati de Constantin Ilie si Dana Dinca dau aripi creatorilor de frumos din Romania.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri