In tinuturile inalte ale Corsicii, Laboratoarele Klorane culeg manual un fruct maiestuos si nobil, plin de aminoacizi si vitamine: Chitra.

Sampon cu pulpa de chitra

Conceput pentru par normal (utilizare frecventa) care tinde sa se ingrase mai rapid, samponul Klorane cu pulpa de chitra ofera lejeritate si vitalitate de la prima folosire.
Baza sa de curatare foarte delicata, imbogatita cu acid glutamic si pulpa de chitra, curata si detoxifiaza parul si scalpul. Regland productia de sebum in exces, el intarzie de asemenea procesul de ingrasare a parului permitand astfel samponarea mai rara. Rezultat: parul este mai usor si ramane curat pentru mai mult timp.


Liber de reziduurile care il sufoca si de particulele calcaroase care il fac tern, parul incarcat de vitamine si aminoacizi isi recupereaza vitalitatea, energia si frumusetea.

Spray fara clatire cu pulpa de chitra

Un produs cu adevarat “usor ca un fulg”, sprayul cu pulpa de chitra fara clatire are efectul lejeritatii concentrate pure cu o combinatia unica de pulpa de chitra si otet alb. Foarte comod si usor de folosit, el descurca imediat parul fara sa il ingreuneze si tonifica fibra firului de par.
Parul neted si moale ca matasea este usor de coafat si straluceste de sanatate .

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri