In tinuturile inalte ale Corsicii, Laboratoarele Klorane culeg manual un fruct maiestuos si nobil, plin de aminoacizi si vitamine: Chitra.

Comunicat de presa

Ingrijirea

In tinuturile inalte ale Corsicii, Laboratoarele Klorane culeg manual un fruct maiestuos si nobil, plin de aminoacizi si vitamine: Chitra.

Aleasa pentru catifelarea remarcabila a pulpei sale, chitra ofera un extract galben auriu care este combinat cu un compus de reglare a sebumului pentru a conferi parului vitalitate concentrata pura si luminozitate.



Acest amestec unic de plante defineste noua gama cu pulpa de chitra, un cocktail proaspat de vitamine cu un parfum tonic si picant compusa dintr-un sampon si un spray fara clatire:
Conceput pentru parul normal care tinde sa se ingrase rapid, samponul Klorane cu pulpa de chitra indeparteaza cu blandete de pe par si de pe scalp toate impuritatile care il sufoca zilnic, neutralizeaza apa dura si tonifica fibra firului de par. Plin de energie, parul este mai usor si mai curat pentru mai mult timp.
Un produs cu adevarat usor, sprayul Klorane cu pulpa de chitra care nu necesita clatire completeaza gama si ofera descurcare si luminozitate parului, care devine moale ca matasea.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de evitat APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos

Chitra bucata cu bucata, povestea…

Chitra corsicana, tonus concentrat bland Chitra este fructul chitrului, in limba latina Citrus medica L., care face parte din familia Rutaceae. Acesta este un arbore delicat care nu poate suporta temperaturi de sub 7°C. Din acest motiv el se poate gasi in Europa in bazinul mediteranean in Franta, numai in Corsica Superioara.

Primavara, el produce flori albe mari cu un miros puternic. Din aceste flori apar fructe mari galben verzui ovale cu o suprafata aspra si rugoasa: Chitra. Chiar daca arata ca o lamaie, chitra este mult mai mare si coaja ei puternica este mai groasa.

Originar din vaile Himalaiei de Vest si ale Indochinei, Chitrul a fost adus in Persia cu cateva secole I.e.n. Grecii l-au cultivat pentru prima oara in secolul al IV-lea I.e.n. Portocala si lamaia vor aparea mult mai tarziu, astfel ca timp de secole, Chitra a fost singurul fruct de citrice si este inca cel mai vechi.
Chitra a fost recomandata timp de mii de ani in folosirea sa traditionala pentru tratarea afectiunilor reumatice. In aceasta utilizare era renumita pentru proprietatile sale de tonifiere si curatare.

Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri